غذای ۲۵ میلیون نفر در چرخه ضایعات
آبشیرین و خاک حاصلخیز ایران در کنار اقلیم چهارفصلش ثابت میکند این سرزمین ظرفیت بالایی در بخش کشاورزی دارد و میتواند محصولات باکیفیت و منحصربهفردی را در دل خود پرورش دهد. باایناوصاف هنوز هم بازارهای ایران برای تامین بخشی از نیازهایش وابسته به واردات است. این نگاه به خارج از مرزها در شرایطی رخ میدهد که بدانیم نزدیک به ۳۵درصد محصولات کشاورزی ایران از زمان کاشت تا رسیدن به سفره، ضایع شده و هدر میرود. یعنی حدود ۳۵ تا ۴۰میلیون تن از تولیدات کشاورزان که میتواند غذای ۲۵میلیون نفر از جمعیت کشور را تامین و یا با صادرات، ارزآوری خوبی برای کشور داشته باشد، به دلایل مختلف میگندد و دورریز میشود.