خزر اسیر و در خطر!

خزر اسیر و در خطر!

۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۱

مدتی است که نوسانات تراز آب دریای خزر در صدر اخبار مرتبط با این پهنه آبی قرار دارد. این درحالی‌است که چالش‌های دیگری هم برای بزرگ‌ترین دریاچه جهان وجود دارد. مشکلات و معضلاتی که نه‌تنها اهمیت آن از نوسان تراز کمتر نیست، بلکه در مواردی بسیار بیشتر و مهم‌تر است. یکی از مهم‌ترین آنها آلودگی سواحل دریای خزر است که از جانب کشورهای اطراف متوجه آن می‌شود.

رنج خلیج‌فارس از چالش‌های زیست‌محیطی

رنج خلیج‌فارس از چالش‌های زیست‌محیطی

۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۷

خلیج فارس به‌عنوان یک آبراهه استراتژیک و بین‌المللی برای ایران و کشورهای منطقه خاورمیانه مطرح و از تنوع زیستی ارزشمندی برخوردار است.به‌همین‌خاطر قوانین و مقررات داخلی و بین‌المللی نیز بر حفظ اکوسیستم و محیط‌زیست آن تأکید دارند.  ایران بیشترین طول همجواری با خلیج‌فارس و دریای عمان را داردکه به فراخور این همجواری می‌تواند بیشترین نقش درپاک‌سازی و جلوگیری ازآلودگی این اکوسیستم را داشته باشد.

قانون‌جنگل‌در مدیریت جنگل!

قانون‌جنگل‌در مدیریت جنگل!

۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۳

جنگل‌های ایران در حال ازبین‌رفتن است؛ درحالی‌ که بیش از ۶۰ سال از تاسیس دانشکده جنگل‌داری(منابع طبیعی) می‌گذرد. دانشکده‌ای که قرار بود با تحقیق و پژوهش‌های خود، برنامه‌های جامعی برای حفظ جنگل‌های موجود و احیای مراتع ارائه کند، اما شواهد نشان می‌دهد حداقل طی یک دهه گذشته حتی یک طرح قابل اجرا به سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری ارائه نشده و با سوء‌مدیریت‌هایی که وجود دارد، بکرترین عرصه‌های زیستی در بدترین و ناپایدارترین حالت قرار دارند.

سوءمدیریت‌ها عامل اصلی خشک‌شدن تالاب‌ها

سوءمدیریت‌ها عامل اصلی خشک‌شدن تالاب‌ها

۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۹

حال تالاب‌ها خوب نیست و دیگر نمی‌توان آمار و گزارش‌ها را کتمان کرد. ۷۰‌درصد مساحت تالاب‌های کشور خشک‌شده و از مساحت ۳.۴میلیون هکتاری این اکوسیستم‌ها چیزی حدود ۴۳‌درصد به منشأ و کانون گرد‌و‌غبار تبدیل شده‌اند.

جهاد اراده‌ها برای امنیت غذایی

جهاد اراده‌ها برای امنیت غذایی

۱۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۸

یکی از مهم‌ترین پیش‌نیازها برای تامین امنیت غذایی، فراهم‌کردن زیرساخت‌ها و ابزارهاست تا با کمک آنها اقدامات در این زمینه هدفمندتر و کاربردی‌تر شود. از آنجا که امنیت غذایی نقش بسزایی در تامین امنیت سیاسی و ارتقای سلامت جامعه دارد و عدم توجه به آن و وابستگی به بازارهای جهانی عواقب ناخوشایندی برای کشور به همراه خواهد داشت.

معادن؛ ظرفیت ناشناخته توسعه

معادن؛ ظرفیت ناشناخته توسعه

۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۷

بخش معدن وصنایع معدنی از مهم‌ترین بخش‌های اقتصادی کشورها به‌شمار می‌آیند که رشد آن می‌تواند به‌عنوان یکی از محرکه‌های اقتصادی نقش انکارناپذیری در توسعه اقتصادی، شامل ایجاد ارزش‌افزوده،اشتغال‌آفرینی،جبران خدمات نیروی کار و سرمایه، تقویت فعالیت‌های کارآفرین و افزایش درآمدهای مالیاتی داشته‌باشد.

«پسماندها» داستان ۲۰ سال سوءمدیریت

«پسماندها» داستان ۲۰ سال سوءمدیریت

۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۶

بنا بر اطلاعات پایگاه داده‌های آماری و گزارش‌های معتبر پیش‌بینی‌شده تا سال ۲۰۵۰ میلادی، تولید زباله‌های جامد شهری در سراسر جهان تقریبا ۷۰‌درصد افزایش یابد و به ۳.۴ میلیارد تن برسد، این وضعیت می‌تواند ناشی از عواملی مانند رشد جمعیت، شهرنشینی، رشد اقتصادی و همچنین عادات خرید در مردم و به‌ویژه شهرنشینان باشد.

بازدید شبانه شهردار و اعضای شورای شهر از آسفالت ریزی مسیر چایکنار

شهر بیدار است

۰۶ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۳

بازار خرما در حسرت تاسیس یک سازمان توانا

بازار خرما در حسرت تاسیس یک سازمان توانا

۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵

درحال حاضر، خرما رتبه چهارم بیشترین تولید محصول باغی بعد از سیب، پرتقال و انگور را در کشور دارد و در بین استان‌های خرماخیز، استان‌های کرمان، سیستان‌وبلوچستان، خوزستان و بوشهر در رتبه‌های اول تا چهارم تولیدکنندگان این محصول قرار دارند.

انعقاد تفاهم‌نامه دائم همکاری و قرارداد یک‌ساله طرح‌های پژوهشی مکتب هنر رضوی

رواقی در حرم رضوی با طرحهای مکتب هنر رضوی طراحی شد

انعقاد تفاهم‌نامه دائم همکاری و قرارداد یک‌ساله طرح‌های پژوهشی مکتب هنر رضوی

۰۳ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۷

مدیرعامل مؤسسه آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی در نشست خبری امضای تفاهم‌نامه این موسسه با دانشگاه هنر تهران گفت: هنری که با مفاهیم رضوی گره بخورد، مفاهیم را خوب به جامعه منتقل می‌کند و امید آن که این مکتب به خلق آثار فاخر و ماندگار منتهی شود و جامعه را به سمت ارادت بیشتر به حضرت رضا (ع) پیش ببرد. ضمن اینکه معاون مرکز آفرینش‌های هنری آستان قدس رضوی نیز از طراحی رواقی در حرم رضوی با استفاده از آثار و طرحهای مکتب هنر رضوی خبر داد.

قبلی۴بعدی