
به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم، تیم والیبال جوانان ایران در آخرین دیدار مرحله گروهی مسابقات قهرمانی زیر 21 سال جهان که در کشور بحرین در حال برگزاری است، مقابل جمهوری چک با نتیجه 3 بر صفر به پیروزی رسید و جواز حضور در مرحله یک چهارم نهایی را به دست آورد.
شاگردان بهروز عطایی در سه ست متوالی این بازی با نتایج 29 بر 27، 25 بر 18 و 26 بر 24 حریف اروپایی خود را شکست دادند. تیم ایران با دو پیروزی و یک شکست بهعنوان تیم دوم گروه C راهی مرحله دوم رقابتها شد.
پیش از این بازی، تیم روسیه با نتیجه 3 بر صفر تونس را شکست داد و با سه پیروزی، راهی مرحله دوم (یک چهارم نهایی) مسابقات والیبال قهرمانی جوانان جهان شد. مرحله دوم این رقابتها از روز دوشنبه 31 تیر شروع میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
خانواده مهدیه اسفندیاری در گفتگو با جام جم از ۱۳۸ روز زندان انفرادی خواهرشان میگویند
درگفتوگو با دکتر محمدعلی بهمنی قاجار، واکنش ملت ایران به مداخلات خارجی و منفوربودن تجزیهطلبان را مورد بررسی قرار دادیم
مهدی مهدی قلی، مجری برنامه «راهبرد» در گفتوگو با «جامجم» از رویکرد این برنامه در دعوت از مهمانانی از طیفهای مختلف سیاسی گفته است