یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
به گزارش جام جم آنلاین از ایرنا، نمایندگان ایران روز پنج شنبه به وقت محلی و در یازدهمین روز بازی های المپیک جوانان در بوینس آیرس به مصاف حریفان جهانی رفتند و با صید ٢ برنز در کاراته شمار مدال ها را به ١٢ نشان رساند.
این در حالی است که ایران در بازی های ٢٠١٠ سنگاپور پنج نشان (2 طلا- 2 نقره- و یک برنز) و در رقابت های ٢٠١٤ نانجینگ چین ٦مدال (3 طلا و 3 برنز ) و در مجموع این دو رویداد ١١نشان شامل پنج طلا، ٢نقره و چهار برنز کسب کرده است.
کاراته برای نخستین بار در زمره مدال آوران قرار گرفتند و تاکنون کاروان ایران در تکواندو، کاراته، کشتی آزاد و فرنگی، وزنه برداری و ژیمناستیک مدال آوری کرد.
بر این اساس، فاطمه خنکدار کاراته کای ایران که درمرحله نیمهنهایی وزن منهای٥٣ کیلوگرم به مصاف یاسمین نصر از مصر رفت، بانتیجه پنج بر صفر شکست خورد و با کسب مدال برنز یازدهمین نشان کاروان را کسب کرد.
مبینا حیدری هم در وزن منهای٥٩کیلوگرم در مرحله نیمهنهایی به مصاف کوکورو ساکاچی ازژاپن رفت که این مبارزه نفسگیر با نتیجه صفر بر صفر به پایان رسید و با رای داوران حریف ژاپنی پیروز شد.
حیدری با این نتیجه، سومین مدال برنز کاروان ایران را تصاحب کرد.
اسامی مدال آوران
طلا:
یلدا ولینژاد (تکواندو)
علی اشکوریان (تکواندو)
محمدعلی خسروی (طلا)
امیررضا ده بزرگی (کشتی فرنگی)
محمد نصرتی (کشتی فرنگی)
علیرضا کاظمی نژاد (وزنه برداری)
نقره:
کیمیا همتی (تکواندو)
محمد کریمی (کشتی آزاد)
امیرحسین زارع (کشتی آزاد)
برنز:
رضا بهلول زاده (ژیمناستیک)
فاطمه خنکدار(کاراته)
مبینا حیدری(کاراته)
در حال حاضر ایران با کسب ١٢ نشان و سه پله صعود در جایگاه سیزدهم، روسیه با کسب مدال ٥٥ نشان ( ٢٧طلا، ١٦نقره و ١٢ برنز) صدرنشین است و ژاپن با مجموع ٣٧مدال و چین با٣٦مدال در مکانهای دوم و سوم ایستادند و تیم پناهندگان هم با دو پله سقوط در مکان چهارم قرار دارد.
تیم«ورزشکاران پناهنده المپیک»که زیر پرچم کمیته بین المللی المپیک (آی اوسی)در بازیهای المپیکی شرکت می کنند، حضور آنان برای نخستین بار در المپیک ریو 2016 اتفاق افتاد.
هدف«آی اوسی» از تشکیل این تیم انتقال پیام امید به تمامی پناهندگان در سراسر جهان است و آنها در کنار دیگر ورزشکاران از کشورهای مختلف از امتیازات سایر بازیکنان برخوردار خواهند شد.
این بازی ها از سوی کمیته بین المللی المپیک هر چهار سال یک بار در رده سنی جوانان (14 تا 18 سال) برگزار و از آن به عنوان یکی از مهمترین رویدادهای ورزشی جهان یاد می شود.
کاروان ورزشی ایران در سومین دوره بازی های المپیک جوانان در رشته های شمشیربازی (یک پسر)، وزنه برداری (2 پسر)، تنیس روی میز (یک پسر)، دوومیدانی (سه پسر)، سوارکاری (یک پسر)، ژیمناستیک (یک پسر)، تیراندازی (2 پسر)، فوتسال (تیم 10 نفره پسران)، بوکس (یک پسر)، شنا (یک پسر)، کشتی آزاد (2 پسر)، کشتی فرنگی (2 پسر)، کاراته (سه دختر و 2 پسر)، تکواندو (3دختر و سه پسر)، جودو (یک دختر و یک پسر)، تیر و کمان (یک دختر و یک پسر)، قایقرانی (2 دختر و یک پسر) و بسکتبال سه بر سه (چهار دختر) شرکت کرده است.
جوانان ایران دردومین دوره این بازیها در چین با سه طلا و سه برنز در 13 رشته ورزشی در جایگاه بیست و چهارم ایستادند و در نخستین دوره حضور در المپیک 2010 سنگاپور هم با پنج مدال جایگاه بیست و ششم را به خود اختصاص داده بودند.
بازی های المپیک جوانان 2018 آرژانتین روز 26 مهر ماه پایان می یابد.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد