• 0 0
  • 0

الزامات تسریع در بهبود آنفلوآنزا

چهارشنبه 13 آذر 1398 ساعت 13:42
متخصص طب سنتی گفت: مصرف مایعات مکرر و سوپ‌های حاوی سبزیجات کافی برای تسریع در بهبود بیماری آنفلوآنزا لازم است.

به گزارش جام جم آنلاین، ندا نیلی در گفتگو با میزان با اشاره به شیوع ویروس آنفلوآنزا در کشور، گفت: باید با رعایت نکات بهداشتی از همه گیری این ویروس جلوگیری کرد.

وی با تاکید بر اینکه شستن مداوم دست‌ها از نکات مهم جلوگیری از ابتلا به این نوع ویروس است، افزود: خودداری از تماس با افراد مبتلا و همچنین افراد مشکوک به این بیماری لازم است.

نیلی با بیان اینکه استفاده از ماسک‌های مناسب در حین خروج از منزل می‌تواند تا حدود بسیاری از همه گیری این نوع ویروس جلوگیری کند، تصریح کرد: اگر فردی مبتلا به این ویروس شود باید با استراحت کافی روند بهبودی خود را تسریع کند.

این متخصص طب سنتی همچنین با اشاره به مواد غذایی مورد نیاز برای بهبود افراد مبتلا به ویروس آنفلوآنزا، گفت: استفاده از مایعات مکرر، مصرف سوپ‌های حاوی سبزیجات بسیار می‌تواند روند بهبود این بیماری را تسریع کند.

وی با بیان اینکه سبزیجاتی همچون جعفری، شوید، هویج، شلغم و کدو می‌تواند در بهبود هر چه سریع‌تر ویروس آنفلوآنزا موثر باشد، افزود: فرد مبتلا به آنفلوآنزا باید در همه وعده‌ها این نوع غذا‌ها را استفاده کرده و از مصرف غذا‌های حجیم و چرب جلوگیری کند.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 3992124874582322951
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته