بوی بد یخچال و فریزر را با ترفندهای خانگی نابود کنید

بوی نامطبوع یخچال و فریزر برای افراد بسیار آزار دهنده است اما با چند ترفند ساده خانگی به راحتی می‌توان آن را از بین برد.
کد خبر: ۱۲۳۹۵۴۱
بوی بد یخچال و فریزر را با ترفندهای خانگی نابود کنید

به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، بسیاری از بانوان از بوی بد یخچال و فریزر خود رنج می‌برند و به دنبال راه‌هایی هستند تا از بوی نامطبوع ایجاد شده در یخچال جلوگیری کنند، در ادامه این مطلب شما را با دلایل بوی بد یخچال و موادی که باعث رفع و پیشگیری از آن می‌شوند آشنا می‌کنیم.

بوی بد یخچال‌ها ممکن است دلایل مختلفی همچون قرار دادن صیفی جات بودار (سیر و پیاز)، خرابی یخچال و فریزر و نگه داشتن طولانی مدت مواد غذایی در این وسایل باشد. در این گزارش با موادی که باعث رفع بوی بد یخچال‌ و فریزر می‌شوند آشنا می‌شوید.

سس مایونز

گاهی اوقات بوی یخچال‌ به این علت است که مواد غذایی به لاستیک درب فریزر و یخچال‌ می‌چسبند در این هنگام می‌توان از سس مایونز‌ کمک گرفت. محلی که مواد غذایی چسبیده را مرطوب و پس از چند دقیقه این محل را پاک کنید.

وانیل و اسانس آن

یکی از بوگیر‌های طبیعی وانیل و یا اسانس آن است. وانیل یا اسانس آن را به پنبه یا دستمال آغشته کرده و در گوشه‌ای از یخچال و فریزر خود قرار دهید.

گوجه فرنگی و سرکه

یکی دیگر از روش‌های رفع بوی بد یخچال آب گوجه فرنگی است. در ابتدا باید تمام مواد داخل یخچال را خارج و سپس آب گوجه فرنگی را در طبقات یخچال بریزید و تمیز کنید. سپس با آب ولرم طبقات آن را بشویید. ممکن است بوی بد به حدی باشد که برطرف نشود. در این صورت یخچال را با پارچه آغشته به سرکه و گوجه له شده تمیز کنید.

آب نارنج یا آبلیمو

نارنج و لیمو از دیگر بوگیر‌های یخچال هستند برای استفاده از این مرکبات باید لیمو و نارنج را برش داده و در طبقات یخچال قرار دهید در صورت نبود این میوه‌ها می‌توانید از آب آن‌ها نیز استفاده کنید به صورتی که آب نارنج و آبلیمو را با پارچه و دستمال با پنبه آغشته کرده و با آن طبقات یخچال و فریزر خود را تمیز کنید. لازم به ذکر است نوع لیمو فرقی ندارد.

ذغال

یکی از مهمترین موادی که باعث از بین رفتن بوی یخچال و فریزر شما می‌شود ذغال سیاه است. برای مصرف ذغال سیاه باید آن را در یک پارچه توری یا پارچه بسیار نازک بپیچید و در گوشه فریزر خود قرار دهید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها