• 2 0
  • 0

نحوه نگهداری ایمن غذاها در یخچال

سه شنبه 2 بهمن 1397 ساعت 10:05
نگهداری مواد غذایی در یخچال می تواند به حفظ سلامت خوراکی ها در مقابل میکروب ها و پیشگیری از بیماری های ناشی از مواد غذایی کمک کند.

به گزارش جام جم آنلاین از مهر، سازمان غذا و دارو آمریکا نکات زیر را برای نگهداری مواد خوراکی در یخچال توصیه می کند:

- مواد خوراکی مارینه شده را به جای نگهداری در دمای محیط، در یخچال نگهداری کنید. باکتری ها به سرعت در دمای محیط تکثیر می شوند.

- بطور مرتب یخچال را تمیز کنید و مواد ریخته شده در یخچال را فورا پاک کنید تا رشد باکتری ها کاهش یابد.

- از چکه کردن آب گوشت در یخچال جلوگیری نمایید که می تواند امکان پخش میکروب ها را به غذاها فراهم سازد.

- مواد خوراکی در یخچال را با درپوش بپوشانید.

- هر روز مواد خوراکی فاسدشدنی در یخچال را چک کنید.

- تخم مرغ ها را در ظرفی در خود یخچال به جای درب آن نگهداری کنید، چراکه دما در قسمت درب یخچال بیشتر است.

- همواره تاریخ انقضای مواد خوراکی را چک کنید.

- در صورت تغییر ظاهر مواد خوراکی یا گذشت تاریخ انقضاء آن، ماده خوراکی را دور اندازید.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 3602951057828279258
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته