به گزارش جام جم آنلاین از میزان، ماهی با اینکه خیلی خاصیت دارد و خوشمزه است ولی بیشتر خانمها دوست ندارند آن را کباب کنند یا در فر پخته شود چراکه می گویند به ظرف می چسبد و دردسر دارد ولی اگر روی کباب پز یا سینی فر چند برش لیمو بذارید و روی لیموها ماهی را بذارید طعم لذیذی میگیرد و بوی خوش لیمو به خوردش میرود و هم اینکه به ظرف نمیچسبد.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد