• 1 1
  • 0

رنگ میوه‌ها چه خاصیتی دارند؟

سه شنبه 17 اسفند 1395 ساعت 10:18
خوراکی‌های آبی ـ بنفش، حاوی آنتی‌اکسیدان آنتوسیانین است. آنتوسیانین، مانع لخته‌شدن خون می‌شود،‌ علاوه بر این که به کنترل فشار خون نیز کمک می‌کند.

به گزارش جام جم آنلاین، سبز: میوه‌ها و سبزیجات سبزرنگ، حاوی دو نوع آنتی‌اکسیدان هستند. این دو ترکیب به‌طور خاص، باعث از بین‌رفتن رادیکال‌های آزاد شده و به دلیل داشتن پتاسیم، مانع ابتلا به سرطان بویژه سرطان کولون و خون می‌شوند.

زرد ـ سبز: میوه‌هاو سبزی‌هایی که طیف رنگی‌شان مخلوط رنگ زرد و سبز است، حاوی آنتی‌اکسیدان دیگری به‌نام لوتئین هستند. لوتئین به‌طور خاص باعث حفظ سلامت شبکیه چشم می‌شود.

قرمز: خوراکی‌های قرمز رنگ حاوی لیکوپن هستند. لیکوپن آنتی‌اکسیدانی قوی است و مانع ابتلا به سرطان می‌شود.

زرد ـ نارنجی: مصرف موادغذایی زرد و نارنجی باعث حفظ سلامت پوست، تقویت بینایی و بالارفتن توان سیستم ایمنی بدن در مقابل عوامل بیماریزا می‌شود.

نارنجی: خوراکی‌های نارنجی حاوی دو ترکیب مهم محافظ اختصاصی پوست، چشم و سیستم ایمنی هستند.

زرد: ترکیب موجود در خوراکی‌های زردرنگ، ضمن کمک به حفظ سلامت پوست و چشم به حفظ سلامت استخوان‌ها کمک می‌کند.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 2758358978099306288
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته