آشپزی:

طرز تهیه سیب زمینی و سالاد رنگارنگِ تربچه

سیب زمینی ها با خردل و سبزی های معطر طعم می گیرند و سالاد رنگارنگ تربچه همراه بی نقصی برای سیب زمینی ها در این غذا به شمار می رود.
کد خبر: ۹۵۵۴۵۱
طرز تهیه سیب زمینی و سالاد رنگارنگِ تربچه

مواد لازم:

  • سیب زمینی تازه یا سیب زمینی استامبولی , شسته شده , دو نیم شده : 500 گرم
  • خیار , نازک حلقه شده : 1 عدد
  • نمک : 2 قاشق چای خوری
  • تربچه , نازک حلقه شده : 1 دسته
  • خردل : 1 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری
  • سرکه سفید : 1 قاشق غذاخوری
  • مخلوط سبزی های معطر خرد شده : 2 قاشق غذاخوری


طرز تهیه:

1. سیب زمینی ها را به مدت 10 تا 15 دقیقه در یک قابلمه آب جوش بپزید تا نرم و ترد شوند . سپس آن ها را آبکش نمایید و کنار بگذارید .

2. در همین فاصله , خیارها داخل یک بشقاب پخش نمایید و روی آن ها نمک بپاشید و کنار بگذارید . پس از 30 دقیقه آن ها را زیر آب سرد بگیرید و خشک نمایید .

3. خیار و تربچه را به صورت تزیینی داخل بشقاب مخصوص پذیرایی بچینید و سیب زمینی ها را وسط آن ها بگذارید .

4. در یک کاسه کوچک , تمام مواد سس سالاد را مخلوط نمایید و با همزن آنقدر بزنید تا کاملا یکدست شوند . سپس سس را روی سالاد بریزید و قبل از سرو , آن را داخل یخچال بگذارید تا سرد شود .

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
نرم افزار موبایل
-
۰۰:۰۲ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۰
۰
۰
خوبه
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها