پاسخ پرسش دیروز ( فسادپذیرترین غذاها چه هستند ):
انواع گوشت، لبنیات و تخم مرغ که به دلیل بالا بودن مقدار مواد مغذی، رطوبت بالا و آب فعال درون آنها در معرض فساد بالاتری قرار دارند.
نگهداری طولانیمدت این مواد، بخصوص اگر شرایط استاندارد ذکر شده رعایت نشود، مسمومیت بسیار شدید و طولانیمدت در پی دارد. میوهها و سبزیجات در دسته مواد نیمه فسادپذیر قرار میگیرند که برای کوتاهمدت در یخچال قابل نگهداری هستند.
دسته دیگر موادغذایی مثل حبوبات، غلات، برنج و ماکارونی دیرتر فاسد میشوند. البته باید مراقب مسمومیت ناشی از غذاهایی مانند سالاد الویه، جوجه کباب و کباب کوبیده که دستکاری میشوند، بود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: