پاسخ پرسش دیروز ( چرا باید ماهی بخوریم؟ ):
کارشناسان تغذیه و رژیم درمانی، مصرف ماهی و سایر فرآوردههای دریایی را تضمینکننده سلامت میدانند و مصرف دو بار در هفته آن را به همه افراد توصیه میکنند. مصرف ماهی و سایر فرآوردههای دریایی به علت کاهش میزان چربیهای اشباع و کلسترول، نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به فشارخون، چربی خون و دیابت دارد، چرا که ماهی، سرشار از اسیدهای چرب امگا سه است. این اسیدهای چرب، پیشساز مواد مفیدی هستند که از التهابات داخل عروق که منشأ بیماریهای قلبی هستند، جلوگیری میکنند.
همچنین ماهی حاوی مقادیری ید، کلسیم و پتاسیم است. ماهی با داشتن 19 درصد پروتئین و جذب 99 درصد از این میزان پروتئین و همچنین چربیها و اسیدهای آمینه ضروری بدن و ویتامینها و مواد معدنی مهم از نظر غذایی دارای ارزش بالایی است و ثابت شده ، مصرف ماهی برای ناراحتیهای گوارشی و عروقی، نقش درمانی دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ضروریترین نکات بهداشتی را که زائران اربعین باید رعایت کنند در گفتوگو با یک متخصص بیماریهای عفونی بررسی کردهایم
حجتالاسلام صلحمیرزایی معتقد است که مقاومت بدون ایمان، بصیرت و امید پایدار نمیماند و ستون خیمه این راهبرد، حضور آگاهانه و منسجم مردم است
«جامجم» در گفتوگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد