یک دلمه به‌یادماندنی
پخت یک غذای متفاوت با برگ درخت انگور

یک دلمه به‌یادماندنی

طرز تهیه دلمه برگ مو با سرکه شیره

مواد لازم:گوشت چرخ کرده یا قیمه‌ای ریز خردشده: 300 گرم. برنج: 4 پیمانه، برگ مو: 400 گرم، پیاز: 2 عدد متوسط، سبزی دلمه: شامل پیازچه، شوید، گشنیز، ترخون، مرزه، تره و جعفری 700 گرم، لپه: یک پیمانه، نمک، فلفل، زردچوبه و روغن: به میزان لازم
کد خبر: ۹۰۴۸۹۵

طرز تهیه دلمه برگ مو با سرکه شیره

طرز تهیه:

 

برای تهیه دلمه، ابتدا برنج و لپه را از قبل خیس کنید و بعد بپزید و چلو کش کنید و آن را کنار بگذارید. برگ مو را هم بشویید و دسته آنها را بگیرید.

 

دقت کنید برگ‌هایی که پهن هستند و کمتر شیار دارند را انتخاب کنید. پیاز را خرد کنید و آن را سرخ کرده و گوشت را به آن افزوده و تفت دهید.

فلفل، زردچوبه و نمک را به همراه سبزی‌های خرد کرده به گوشت اضافه کنید و همه مواد را خوب تفت دهید. برنج و لپه را هم اضافه کرده و در این مرحله، چاشنی مورد نظر که سرکه و شکر است را به همراه مقداری روغن به مواد بیفزایید.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه سرکه انگور خانگی

 

کف قابلمه را چرب کرده و از مواد روی برگ مو بریزید و آن را بقچه‌ای بپیچید و در قابلمه چیده و روی دلمه‌ها را یک شیء سنگین بگذارید و مقداری آب و روغن روی آن بریزید و دلمه را دم بگذارید.

حرارت را کم کنید تا به آرامی دلمه آماده شود.

چاردیواری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها