طرز تهیه:
برای تهیه این غذا، ابتدا یک عدد پیاز را خرد کرده و تفت دهید. مرغها را هم با پیاز تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند و بعد رب و نمک و فلفل و زعفران را به همراه دو لیوان آب به آنها اضافه کرده و بگذارید پخته شوند. در صورت تمایل میتوانید بعد از پختن، مرغها را سرخ کنید.
برنج را بپزید و آن را آبکش کنید. ماش را بشویید و در سبد بریزید و آب آن را صاف کنید. یک عدد پیاز را خرد کرده و سرخ کنید. ماش را به پیاز سرخ شده افزوده و آن را هم تفت دهید. یک لیوان آب روی ماش بریزید و بگذارید بپزد و آب آن کاملا تبخیر شود.
در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و برای ته دیگ از کاهو یا کدوی ورقه شده استفاده کنید. برنج را کمکم روی ته دیگ بریزید و ماش پخته را به همراه ادویه پلویی، لا به لای پلو بپاشید و روی آن روغن داغ بریزید و پلو را دم بگذارید.
این پلو خوش طعم را در دیس بکشید و مرغهای سرخ شده را روی پلو بچینید و با سالاد شیرازی یا ترشی بندری، میل نمایید.
چاردیواری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با محسن بهرامی، گوینده کتاب «مسیح بازمصلوب»
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم: