
مواد اولیه :
طرز تهیه:
1.ابتدا سینه مرغ رابا پیاز و کمی ادویه و نمک بپزید. بعد آنرا ریزریز کرده و قارچ را هم شسته وریزریزکنید و هر دو ر ابا هم تفت دهید به آن کمی ادویه و نمک وفلفل و رب گوجه و ادویه پیتزا یا آویشن اضافه کنید.
2.حال نان ها رابه سه قسمت برش دهید و آنها را طوری خالی کنید که مقداری نان ته آن بماند تا بعدا مواد از درونش نریزد حالا مواد گوشتی پنیرپیتزا و فلفل دلمه ای خردشده را کنار دستتان بگذارید و کمی پنیر پیتزا ته نان بریزید و بعد کمی از موادگوشتی و سپس فلفل و دوباره روی آنرا پنیر بریزید و این کار را ادامه دهیدتا نانها پر شوند و در آخر روی مواد را باپنیر بپوشانید و کمی ادویه پیتزا یا آویشن بپاشید.
3. نانهای پرشده را به طورعمودی کنار هم در سینی فر بچینید و در فر از قبل گرم شده بادمای 180 تا200 درجه سانتیگراد بپزید تا زمانیکه پنیرطلایی شود.
4.کسانی که فر ندارند در اون توست بپزند بادمای 250 درجه به مدت 5 دقیقه طول میکشد به همین خاطر توصیه اکید داریم که کنار فر بمونید چون خیلی سریع آماده میشود وخیلی هم خوشمزه است.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
منوچهر متکی در گفتوگو با روزنامه «جامجم» : آمریکا در موضوع هستهای اهلیت ندارد و صرفا به دنبال پیشبرد اهداف خود است
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد
كلاس هشتم :)