• 19 6
  • 6

خطر مرگبار شستشوی مرغ قبل از پخت !

پنج شنبه 15 بهمن 1394 ساعت 09:30
کارشناسان تغذیه و سلامت نسبت به شست و شوی گوشت مرغ پیش از پختن آن هشدار دادند.

به گزارش جام جم سرا به نقل از دیلی میل، شست و شوی گوشت مرغ قبل از پخت توسط کارشناسان بخاطر باکتری هایی مضری که دارد منع شد ، با این کار شما تمام آنها را به سطوح آشپزخانه راه می دهید و باعث بروز هزاران نوع مسمومیت غذایی در محیط زندگی تان می شوید.

کارشناسان سلامت معتقدند شست و شوی گوشت مرغ پیش از طبخ آن موجب گسترش باکتری‌های کشنده و بروز هزاران نوع از مسمومیت‌های غذایی می‌شود.

طبق بررسی جدید آژانس استانداردهای غذایی، باکتری مضر «کمپیلوباکتر» اغلب در سطوح و سرامیک آشپزخانه و وسایل آشپزی پخش می‌شود و در صورتی که این باکتری روی گوشت مرغ باقی بماند این امکان هست که در طول فرآیند طبخ از بین برود.

بررسی‌ها نشان می‌دهد افراد برای از بین بردن این باکتری از روی گوشت مرغ آن را پیش از طبخ شست و شو می‌دهند اما این کار در عوض باعث پخش شدن باکتری و انتقال آن به وسایل و سطوح آشپزخانه و مسمومیت‌های غذایی می‌شود. این در حالی است که پختن گوشت مرغ خود عامل از بین بردن این باکتری است.

شایع‌ترین علائم در افرادی که این باکتری به بدن آنان وارد می‌شود دردهای شکمی،‌ اسهال شدید و استفراغ است. هرچند می‌تواند در کودکان و افراد بالای 60 سال پیامدهای شدیدتری داشته باشد.

منبع : برنا

به اشتراک گذاری
کد خبر : 2268415294139533250
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

نظرات شما ( 6 نظر )

یعنی چی مرغ رو نشوریم بعد بپزیم مگه میشه سالهاست ما داریم این کارو میکنیم مرغ رو شسته و بعد طبخ میکنیم والا هیچ مریضی هم نگرفتیم
خبر دزدی خیلی بده. لطفا به منبع خبر و اطلاعات جزئی تر راجع به محققان اشاره فرمایید.
كاربر محترم، منبع خبر ( برنا) در انتهای مطلب درج شده است.
یعنی با همون آت و اشغال چسبیده شده بهش مصرف كنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من حاضرم سرطان بگیرم ولی گوشت نشسته نخورم.
چون این باکتری با پختن از بین میرود لذا پیشنهاد میگردد وسایل آشپزخانه هم پخته شوند.
و در صورتی که این باکتری روی گوشت مرغ باقی بماند این امکان هست که در طول فرآیند طبخ از بین برود.... و اگر نرود ؟ آنوقت چی؟
شمامیگین چیکارش کنیم.نشسته بپزیم بخوریم؟
 

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته