• 1 0
  • 1

طرز تهیه نخود پلو

سه شنبه 6 بهمن 1394 ساعت 12:03
مواد لازم: گوشت مرغ یا قلقلی: 300 گرم، نخود فرنگی: 250 گرم برنج: 3 پیمانه، پیاز: یک عدد بزرگ، روغن، نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم، رب گوجه: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را خرد کنید و در یک قابلمه مناسب مقداری روغن بریزید و پیاز را تفت دهید و چنانچه از گوشت مرغ استفاده می‌کنید، آن را هم اضافه کرده و سرخ کنید و نمک و فلفل و رب‌گوجه و زرد چوبه را افزوده و 4 لیوان آب روی مواد بریزید و بعد آن را بپرید .

نخود فرنگی را اواخر پخت به مواد اضافه کرده و بگذارید آب آن تبخیر شود .برنج را آبکش کنید و برای ته‌دیگ آن از نان استفاده کنید.

بعد مقداری از برنج را در قابلمه بریزید و از مواد گوشتی لا به لای برنج بریزید. همچنین می‌توانید مقداری شوید خشک هم روی مواد و پلو بپاشید.

بعد کمی آب و روغن روی برنج ریخته و آن را دم بگذارید .پس از دم کشیدن، پلو را در دیس بریزید و با سالاد شیرازی میل کنید .

چاردیواری

به اشتراک گذاری
کد خبر : 2258577535432607756
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

نظرات شما ( 1 نظر )

غذا مسخره است
 

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته