طرز تهیه:
سیبزمینیها را بپزید. پیازها را خلال کرده و سرخ کنید. سیبزمینی را پوست بگیرید و خوب له کنید. کره را آب کنید و رب گوجه را به آن اضافه کنید.
کمی آن را تفت دهید. زردچوبه و فلفل و نمک را هم به آن افزوده و بعد به سیبزمینی اضافه کنید. در نهایت پیازهای سرخ شده را به مواد افزوده و بعد در یک قابلمه تفلون، آن را به مدت 5 تا 8 دقیقه دم بگذارید.
دو پیازه را با خیارشور و نان سنگک میل کنید. لازم است بدانید هر چه پیاز سرخ شده این خوراک بیشتر باشد، خوشمزهتر میشود.
برای همین به دوپیازه معروف است. یعنی اگر سیبزمینی کوچک بود میتوانید دو برابر آن پیاز استفاده کنید.
چاردیواری
بیشتر بخوانید: طرز تهیه رب انار خانگی راحت و آسان؛ به همراه آموزش تصویری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی اختصاصی روزنامه «جامجم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزبالله لبنان بررسی شد
علیامین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفتوگو با «جامجم» از خاطرات حضورش در این سریال میگوید