طرز تهیه: ابتدا اسفناج را بشویید و خرد کنید. پیاز را رنده کنید و داخل کمی روغن تفت دهید. قبل از اینکه پیاز کاملا طلایی شود سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و در نهایت اسفناج را به مواد بیفزایید.
بعد از گذشت چند دقیقه که اسفناج کمی نرم شد آن را از روی حرارت بردارید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
روی یک نان تست کمی از مخلوط اسفناج را پهن کنید و روی آن مقداری پنیر پارمزان و پنیر پیتزا بریزید.
اگر از ساندویچساز استفاده میکنید یک تکه دیگر نان تست را روی اسنکها قرار دهید ولی اگر از فر استفاده میکنید اسنکها را به مدت 8 الی 10 دقیقه به همان صورت اولیه در فر با شعله گریل قرار دهید تا پنیر روی مواد اسنک طلایی شود.
چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پیراشکی گوشت
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم