• 0 0
  • 0

طرز تهیه بورانی هویج

سه شنبه 31 شهریور 1394 ساعت 11:16
مواد لازم: هویج: 5 عدد، روغن زیتون: 4 قاشق غذاخوری، ماست چکیده: 200 گرم، سیر: 2 حبه، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم، زیتون بدون هسته: مقداری

طرز تهیه: هویج را ریز رنده کنید و با مقداری روغن زیتون تفت دهید. بعد از این‌که هویج‌ها مقداری نرم شد آنها را از روی حرارت بردارید تا کاملا خنک شود. ماست چکیده را به همراه نمک و فلفل، زیتون خرد شده و سیر له شده به هویج اضافه کنید و در یخچال بگذارید. بعد از گذشت یک ساعت بورانی هویج آماده است.

چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم

به اشتراک گذاری
کد خبر : 2103412552044860035
برچسب‌ها : آشپزی بورانی هویج
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته