• 2 0
  • 0

طرز تهیه پیتزا فلفل دلمه‌ای

سه شنبه 24 شهریور 1394 ساعت 09:36
مواد لازم: فلفل دلمه‌ای قرمز: 2 عدد، فلفل دلمه‌ای زرد: 2 عدد، زیتون سبزخردشده: یک‌دوم فنجان، جعفری تازه خرد شده: یک‌چهارم فنجان، سرکه قرمز: 2 قاشق چایخوری، روغن زیتون: سه‌چهارم قاشق غذا‌خوری، فلفل سیاه: به میزان لازم، پنیر پیتزا: 450 گرم، پنیر پارمسان رنده شده: 6 قاشق غذاخوری، نان پیتزا: یک عدد

طرز تهیه: گریل فر یا قسمت گریل ماکروفر را از قبل گرم کنید. فلفل دلمه‌ای‌ها را به درازا دو نیم و غشا و دانه‌های آن را خارج کنید. نیمه‌های فلفل دلمه‌ای را به صورتی که پوستشان رو به بالا باشد در یک ورق فویل قرار دهید و با دست صافشان کنید. به مدت 15 دقیقه اجازه دهید پخته شود.

سپس در یک کیسه با قابلیت زیپ شدن قرارشان دهید و درش را ببندید. (فلفل‌ها را در حالی که گرم است داخل کیسه قرار ندهید) اجازه دهید 15 دقیقه بماند، پوست فلفل‌ها را بکنید و آنها را قطعه قطعه کنید.فلفل‌ها را در یک کاسه با زیتون سبز و چهار موادی که بعد از آن آمده، ترکیب کنید. (زیتون سبز تا فلفل سیاه) فر را تا دمای 350 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

ترکیب فلفل دلمه‌ای را روی نان پیتزا به‌صورت مساوی تقسیم کنید. پنیر را نیز روی آن بریزید.اجازه دهید پیتزا به مدت 7 دقیقه در دمای 350 درجه بپزد تا زمانی که پنیر آب و روی پیتزا طلایی شود.

چاردیواری - ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم

به اشتراک گذاری
کد خبر : 2094705508282521090
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته