• 2 0
  • 1

طرز تهیه اسپاگتی قارچ و مرغ

چهارشنبه 18 شهریور 1394 ساعت 12:36
مواد اولیه: روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری، سینه مرغ 1 عدد، پیاز 1 عدد، قارچ 400 گرم، سیر 4 حبه، آب مرغ 1 لیوان، ماکارونی 100 گرم، جعفری خرد شده مقداری برای تزئین.

طرز تهیه:

1- ماکارونی را طبق دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید.

2- پیاز و سیر را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند سپس سینه مرغ خرد شده را اضافه کنید، تفت دهید تا رنگ مرغ تغییر کند سپس قارچ خرد شده را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند.

3- آب مرغ، روغن زیتون، نمک و فلفل را به مخلوط قارچ و مرغ اضافه کنید و بگذارید بجوشد تا کمی غلیظ شود سپس ماکارونی آبکش شده را اضافه کنید، به خوبی مخلوط کنید تا طعم ها و مواد به خورد هم بروند سپس در ظرف بریزید و با جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.

4- در صورت تمایل می توانید کمی پنیر پارمزان نیز روی پاستا رنده کنید.(برترینها)

به اشتراک گذاری
کد خبر : 2087466019001973105
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

نظرات شما ( 1 نظر )

خیلی خوبه
 

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته