• 13 0
  • 1

مزایای ریختن شیر در چای

شنبه 7 شهریور 1394 ساعت 09:40
نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد ریختن شیر در چای می‌تواند از لک شدن دندان‌ها جلوگیری کند.

نتایج این مطالعه که توسط محققان دانشگاه آلبرتا در کانادا انجام شد، نشان می‌دهد یک پروتئین موجود در شیر از لک شدن دندان‌ها پیشگیری می‌کند و تأثیر آن از خمیر دندان‌های سفید‌کننده نیز بهتر است.

به گزارش ایرنا، برای بسیاری از افراد یک فنجان چای، بدون شیر معنی ندارد؛ اکنون این مطالعه نشان می‌دهد که افزودن شیر به چای از لک شدن دندان‌ها پیشگیری می‌کند.

محققان متوجه شدند تأثیر چای و شیر از خمیردندان‌های سفید‌کننده دندان نیز بیشتر و به اندازه برخی محصولات سفید‌کننده مفید است.

دکتر آوا چو از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه آلبرتا می‌گوید: اکنون ما متوجه شدیم که افزودن شیر به چای توانایی این نوشیدنی برای لک کردن دندان‌ها را کاهش می‌دهد.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 2073772446647282003
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

نظرات شما ( 1 نظر )

خیلی جالب بود
 

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته