رولت املت قارچ با اسفناج

مـواد لازم: تخم‌مرغ: دو عدد، شیر: یک فنجان، آرد: یک قاشق غذاخوری،پودر سیر: یک قاشق چای‌خوری، اسفناج: 30 شاخه، قارچ حلقه شده: یک بسته کوچک، پنیر پارمزان (هر نوع پنیری که بتوانید رنده کنید): به میزان لازم
کد خبر: ۸۲۵۸۶۸
رولت املت قارچ با اسفناج

طرز تهیه: ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شیر، آرد و پودر سیر خوب هم می‌زنیم، سپس این مایه را در یک تابه تفلون با کمی روغن آن قدر سرخ می‌کنیم تا دو طرفش قرمز رنگ شود.

ورقه سرخ‌شده را در بشقابی گذاشته و در همان تابه قارچ و اسفناج را تفت داده و سپس وسط ورقه سرخ‌شده می‌ریزیم و پنیر می‌پاشیم. املت را رول (لوله) کرده و بار دیگر روی آن پنیر رنده‌شده می‌ریزیم.

(چاردیواری-ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها