جام جم آنلاین گزارش میدهد
روش تهیه:
1. ابتدا سینه مرغ را به اندازههای مکعبی حدودا دو بند انگشت یا کمی بزرگتر خرد میکنیم سپس پیازها را رنده کرده همراه ادویهها و تمامی مواد غیر از چوبهای رزماری و سس سالسا و سبزیجات پخته شده روی مرغ میریزیم حدود 12 ساعت مرغ را در ظرف در بسته داخل یخچال یا فریزر قرار میدهیم تا طعمدار شود. اصولا من این مدت را داخل فریزر استراحت میدهم.
2. چوبهای رزماری را شسته فقط گل سر آن را نگه میداریم و بقیه برگها را از آن جدا میکنیم. میتوانیم برگهای رزماری را کنار بگذاریم تا خشک شوند. جوجهها را دقیقا به حالت سیخ کشیدن داخل چوب رزماری زده و داخل تابهای چدنی داغ با میزان خیلی کم روغن استیک میکنیم.
3. میتوانیم به جای این کار از گریل زغالی هم استفاده کنیم. جوجههای آماده شده را همراه سس سالسا و سبزیجات سرو میکنیم.
جام جم آنلاین گزارش میدهد
جام جم آنلاین گزارش میدهد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد؛
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک فعال سیاسی:
یک نماینده مجلس:
در گفتوگوی «جامجم» با استاد حوزه و مبلغ بینالملل بررسی شد
گفتوگو با موسی اکبری،درخصوص تشکیل کمپین«سرزمین من»وساخت و مرمت۵۰خانه در منطقه زنده جان