غذای تند هندی

جوجه هندی با رزماری

مواد لازم: سینه مرغ یا جوجه 1 کیلوگرم، پیاز متوسط 2 عدد، زعفران آب کرده 2 قاشق غذاخوری،ادویه تندوری یا گرم ماسالا 1 قاشق غذاخوری، پودر سیر یک قاشق چای خوری، برگ بو 1 عدد، پودر پیاز 1چای خوری، کاری 1 چای خوری، رنگ قرمز در صورت تمایل 2 قطره، رزماری تازه حدودا 20 شاخه بلند، برای کنار بشقاب سبزیجات پخته شده و سس سالسا به میزان لازم.
کد خبر: ۸۲۳۰۲۹
جوجه هندی با رزماری

روش تهیه:

1. ابتدا سینه‌ مرغ را به اندازه‌های مکعبی حدودا دو بند انگشت یا کمی بزرگ‌تر خرد می‌کنیم سپس پیازها را رنده کرده همراه ادویه‌ها و تمامی مواد غیر از چوب‌های رزماری و سس سالسا و سبزیجات پخته شده روی مرغ می‌ریزیم حدود 12 ساعت مرغ را در ظرف در بسته داخل یخچال یا فریزر قرار می‌دهیم تا طعم‌دار شود. اصولا من این مدت را داخل فریزر استراحت می‌دهم.

2. چوب‌های رزماری را شسته فقط گل سر آن را نگه می‌داریم و بقیه برگ‌ها را از آن جدا می‌کنیم. می‌توانیم برگ‌های رزماری را کنار بگذاریم تا خشک شوند. جوجه‌ها را دقیقا به حالت سیخ کشیدن داخل چوب رزماری زده و داخل تابه‌ای چدنی داغ با میزان خیلی کم روغن استیک می‌کنیم.

3. می‌توانیم به جای این کار از گریل زغالی هم استفاده کنیم. جوجه‌های آماده شده را همراه سس سالسا و سبزیجات سرو می‌کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها