• 0 0
  • 1

آموزش آشپزی

طرز تهیه نان شویددار

یکشنبه 2 فروردین 1394 ساعت 11:08
جام جم سرا- مواد لازم: آرد: یک کیلو، مایه خمیر: ۱۵ گرم، روغن: ۲ قاشق غذا خوری، نمک: نصف قاشق مربا خوری، شوید: نصف فنجان، بهبوددهنده: نصف قاشق چای‌خوری، آب: به میزان لازم.

طرز تهیه:

برای تهیه نان شویددار ابتدا آرد و مایه خمیر و کمی بهبود دهنده را در یک ظرف بریزید و با هم مخلوط کنید. نمک را با مقداری آب حل و به آرد اضافه و آن‌قدر آب به آن اضافه کنید که خمیری مناسب به دست آید و بعد در این مرحله روغن و شوید را اضافه کنید. خمیر را ورز و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه به آن استراحت دهید. روی خمیر را کمی چرب کنید و بعد بپوشانید تا ور آید. خمیر را به تکه‌های ۵۰ گرمی تقسیم کنید و ۱۵ دقیقه دیگر استراحت دهید. در این فاصله روی خمیر‌ها را بپوشانید که خشک نشود. بعد از اتمام این مدت، برش‌های خمیر را با دست به شکل رول، با قطر دو سانتی در آورید. کمی دیگر صبر کنید تا حجم رول‌های خمیر سه برابر شود. روی آن‌ها را تخم مرغ به هم زده شده بمالید و در سینی چرب شده فر با درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد گذاشته و بعد از ده تا ۱۵ دقیقه نان‌های شما آماده شده است. این نان با سوپ بسیار خوش طعم و لذیذ است. (جام جم سرا/ چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1876858638885867515
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

نظرات شما ( 1 نظر )

لطفا بفرمایید بهبود دهنده چی هست و از كجا می شود تهیه كرد.
 

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته