جام جم سرا: مواد لازم- سیب‌زمینی: ۲ عدد، عدس: ۲/۵ لیوان، پیاز بزرگ: یک عدد، تخم‌مرغ: ۳ یا ۴ عدد، پودر سیر: یک قاشق مرباخوری، نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم، آرد سوخاری: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۸۱۳۶۵
غذای سبک: طرز تهیه کتلت عدس

طرز تهیه:

عدس را چند ساعت قبل از مصرف خیس کنید.
سیب‌زمینی‌ها را خرد کرده و با هم در یک قابلمه بریزید و بپزید.
بعد از این‌که آب آن تمام شد از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن آن‌ها را له کنید یا در غذاساز ریخته و میکس کنید.
آرد سوخاری، نمک و فلفل، پودر سیر و پیاز رنده‌شده و سه عدد از تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط کنید (به اندازه‌ای آرد سوخاری بریزید که مواد به صورت کتلت در دست شکل بگیرد و برای این‌که به دست نچسبد، یا دستتان را مرطوب کنید یا به سفیده تخم‌مرغ آغشته کنید).
در یک ماهیتابه روغن ریخته و بگذارید داغ شود.
از مواد کتلت به اندازه یک نارنگی بردارید و شکل داده و در روغن داغ سرخ کنید.
بعد از سرخ و آماده شدن کتلت‌ها، آن‌ها را در دیس بچینید و با خیارشور یا زیتون اطراف آن را تزئین کرده و میل کنید. (جام جم سرا/چاردیواری، ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۸
م
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۰۲ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۶
۰
۰
ممنون
نرم افزار موبایل
-
۰۹:۲۱ - ۱۳۹۳/۱۲/۲۹
۰
۰
ممنون
نرم افزار موبایل
-
۱۷:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۳
۰
۰
عالی
نرم افزار موبایل
-
۱۶:۱۳ - ۱۳۹۴/۰۱/۲۶
۰
۰
عالی
نرم افزار موبایل
-
۱۸:۵۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۳
۰
۰
اونوقت عدس ها رو كجا بریزیم
نرم افزار موبایل
-
۲۰:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۴
۰
۰
عالی
نرم افزار موبایل
-
۲۱:۱۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۱۰
۰
۰
مرسی
شعبانی
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۵/۰۹/۲۰
۰
۰
در توضیح بالا مشخص نشد عدس باید بپزیم یا خام؟

نیازمندی ها