طرز تهیه:
پس از آنکه میگوها را تمیز کرده، غلاف پوستی آنها را کندیم، آنها را میشوییم و در پیازهای رندهشدهای که از قبل رنده و آب آن را نیز جدا کردهایم میریزیم. مقداری آبلیمو و فلفل سیاه اضافه میکنیم و مواد را با هم مخلوط میکنیم.
مخلوط را در ظرفی دربسته به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
با مخلوط کردن آرد، تخم مرغ، زعفران، ماست، بیکینگ پودر و نمک، سس مخصوص میگو پفکی را تهیه میکنیم (دقت کنید که سس تهیه شده نباید زیاد سفت یا شل باشد. اگر سفت شد مقداری ماست و اگر شل شد مقداری آرد به آن بیافزایید).
سپس میگو را از آب پیاز خارج کرده و داخل مایع ریخته، مخلوط کرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخجال قرار میدهیم.
یک ظرف کوچک نچسب را روی اجاق گاز قرارداده، داخل آن روغن ریخته، میگذاریم داغ شود (ظرف باید کوچک باشد تا روغن روی میگوها را بگیرد).
پس از اینکه روغن کاملاً داغ شد حرارت را کم کرده، میگوها را یکی یکی داخل روغن می ریزیم. وقتی یک طرف آن طلایی شد، میگو را برمیگردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود. حرارت باید به مقداری باشد که روغن نسوزد.
وقتی همه میگوها سرخ و طلایی شد، آنها را در ظرفی کشیده، تزئین کنید و بر سر سفره آورید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم