طرز تهیه:
ران مرغها را در ظرفی بگذارید و با آبلیمو و نمک و فلفل و زعفران آغشته کرده و در یک ظرف پیرکس بچینید. سیرها را پوست بگیرید و کنار رانها بگذارید. کره یا روغن زیتون را روی مرغها بریزید. فر را قبلا گرم کنید.
ظرف محتوی مرغ را در طبقه وسط فر به مدت یک ساعت با حرارت 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا پخته و سرخ شود. بهتر است مرغها را با پوست در فر بگذارید تا گوشت مرغ سفت و خشک نشود. در ضمن وقتی مرغها را در ظرف چیدید سس را هم روی آن بریزید بعد در فر قرار دهید. اطراف مرغ سرخ شده را با پیازچه و زیتون و خیارشور تزئین کرده و نوش جان کنید.
(ضمیمه چاردیواری روزنامه جام جم)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: