طرز تهیه:
سیبزمینیها را نگینی خرد کنید. ترهفرنگی را هم خوب بشویید و حلقهای برش بزنید. پیازها را خرد کنید و در یک قابلمه مناسب روغن بریزید و آنها را تفت دهید. ژامبون ها را هم خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و بعد ترهفرنگی و سیبزمینی خرد شده و قارچ را هم افزوده و این مواد را خوب تفت داده و مخلوط کنید. در مرحله بعد آب مرغ و مقداری آب آشامیدنی اضافه کرده و برگ بو را درون مواد سوپ انداخته و بگذارید 30 دقیقه با حرارت ملایم پخته شود. وقتی سوپ به غلظت کافی رسید، برگ بو را در آورید. نمک و فلفل را اضافه کنید و سوپ را در ظرف مناسبی بکشید و خامه را هم روی سوپ بریزید.
(چاردیواری، ضمیمه دوشنبه جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم