جام جم سرا:
مواد لازم برای تهیه سس:
سس مایونز: نصف فنجان، پودر سیر: یکچهارم قاشق چایخوری، سس خردل: یک قاشق سوپخوری، نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
ابتدا سیبزمینیها را بشویید و خشک کنید. کره را در دمای محیط گذاشته تا نرم شود. تمام پوست سیبزمینیها را با کره چرب کنید و روی آن مک بپاشید سپس در فویل بپیچید و در فر گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید و یکی دو بار سیبزمینی را پشت و رو کنید که یکنواخت پخته شود.
بعد از پخت آنها را از فویلخارج کنید و یک برش نیمه عمیق به شکل بعلاوه روی آن ایجاد کنید و با کمک دست، کمی آن را باز کنید و یک قاشق از قارچ خرد شده و پنیر در آن شکافها بریزید و مجددا ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر آب شده و قارچ کاملا نرم شود. سپس از فر بیرون آورده و مقداری سس آماده شده همراه پیازچه خرد شده و نمک و فلفل روی سیبزمینیها بریزید و گرم میل کنید. برای تهیه سس، تمام مواد لازم را که ذکر شده باهم مخلوط و استفاده کنید.
(ضمیمه چاردیواری جام جم)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد