طرز تهیه لواشک میوه‌ای با «فر» در خانه

با پوره سیب، پوره توت فرنگی، گیلاس، یا بلوبری می‌توانید لواشک‌های مورد علاقه خود را در خانه و به گونه‌ای بهداشتی تهیه کنید. خشک کردن سس سیب (سیبی که پخته و صاف شده است)، طعم طبیعی آن را نمایان‌تر می‌کند، ماندگاری آن را طولانی‌تر کرده و می‌ان‌وعده‌ای سالم، هم برای بچه‌ها و هم بزرگ‌تر‌ها می‌رود. اگر چنین تصمیمی دارید، طرز تهیه آن را در ادامه فرا بگیرید.
کد خبر: ۷۲۴۴۴۶
طرز تهیه لواشک میوه‌ای با «فر» در خانه

جام جم سرا: برای تهیه لواشک می‌توانید از پوره توت فرنگی، گیلاس، یا بلوبری استفاده کنید و به دو روش گفته شده در ادامه میان وعده‌ای سالم برای خود و خانواده یا دوستانتان آماده سازید. این لواشک‌ها را تا یک سال می‌توانید در فریزر نگهداری کنید.

طرز تهیه:

روش اول:
فر را با دمای ۱۷۰ درجه فار‌‌نهایت گرم کنید. قالب آشپزی با ابعاد ۱۵ در ۱۰ در ۱ اینچ را با لایه‌ای پلاستیک بپوشانید. در گوشه‌ها پلاستیک را تا کنید. سس سیب را در قالب بریزید و آن را پخش کنید طوری که در همه قسمت‌ها یک چهارم اینچ قطر داشته باشد.


روش دوم:
به مدت ۱۲ تا ۱۳ ساعت یا تا زمانی که لواشک خشک شود (سطح آن ممکن است کمی چسبناک باشد) آن را در فر بگذارید و هر از گاهی قالب را بچرخانید. (اگر دستگاه خشک کن دارید، روی کاغذ مخصوص خشک کن را کمی چرب کنید). سس سیب را روی این برگه بریزید و طوری آن را پخش کنید که در همه نقاط یک چهارم اینچ قطر داشته باشد. سپس آن را در ۱۳۵ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۳ ساعت یا تا زمانی که لواشک خشک شود در خشک کن بگذارید. اگر لازم شد، در یک ساعت آخر لواشک را برگردانید تا سطح زیرین آن هم خوب خشک شود.
به کمک گوشه‌های پوشش پلاستیکی، لواشک را از قالب جدا کنید؛ بگذارید کاملاً خنک شود. لواشک میوه را به صورت یک استوانه لول کنید. آن را در یک پوشش پلاستیکی قرار دهید. (در صورت استفاده از خشک‌کن، لواشک را از ورق خشک کن جدا کنید. آن را به صورت یک استوانه لول کنید و در یک پوشش پلاستیکی قرار دهید.) می‌توانید لواشک را به مدت یک ماه در دمای اتاق، ۳ ماه در یخچال و تا ۱ سال در فریزر نگهداری کنید.


لواشک توت فرنگی و سیب

مثل روش بالا عمل کنید، فقط نصف فنجان سس سیب کمتر بریزید و به جای آن همین مقدار توت فرنگی تازه پوره شده اضافه کنید.
ارزش غذایی: ۳۰ کالری، ۸ گرم کربوهیدرات، ۶ گرم شکر، ۷٪ ویتامین C.


لواشک گیلاس و سیب

مثل روش بالا عمل کنید، فقط نصف فنجان سس سیب کمتر بریزید و به جای آن همین مقدار گیلاس تازه پوره شده اضافه کنید. (پس از ریختن گیلاس‌ها سریعاً آن را با سس سیب مخلوط کنید تا از قهوه‌ای شدن آن جلوگیری شود.)
ارزش غذایی: ۳۲ کالری، ۸ گرم کربوهیدرات، ۷ گرم شکر، ۲٪ ویتامین C.


لواشک توت فرنگی – بلوبری و سیب

مثل روش بالا عمل کنید، فقط نصف فنجان سس سیب کمتر بریزید و به جای آن یک چهارم فنجان توت فرنگی و یک چهارم فنجان بلوبری تازه پوره شده اضافه کنید. زمان خشک شدن را هم یک ساعت افزایش دهید.
ارزش غذایی: ۳۱ کالری، ۸ گرم کربوهیدرات، ۶ گرم شکر، ۵٪ ویتامین C.


لواشک سیب اسپایسی

مثل روش بالا عمل کنید، فقط یک قاشق چای‌خوری چاشنی پای سیب، چاشنی کیک کدو حلوایی، پودر کاری یا زنجبیل پودر شده هم به سس سیب اضافه کنید.
ارزش غذایی: ۳۶ کالری، ۲٪ ویتامین C و ۱٪ آهن.


لواشک بادام و سیب

مثل روش بالا عمل کنید، فقط یک چهارم قاشق چای‌خوری عصاره بادام درختی یا لیمو هم به سس سیب اضافه کنید. (سیمرغ)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
پریسا
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۳/۲۲
۰
۰
خوب بود اما عكس هاش كم بود لطفا عكس بیشتری بگذارید
ستاره
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۱۳ - ۱۳۹۵/۱۰/۱۶
۰
۰
جالب بود
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها