• 2 0
  • 0

نان و برنج تیره بخورید

یکشنبه 9 شهریور 1393 ساعت 14:24
یک کارشناس تغذیه گفت: بهتر است از نان و برنج‌های تیره سبوس‌دار استفاده شود زیرا احساس سیری یکی از فواید سبوس است که باعث می‌شود فرد کمتر غذا مصرف کرده و دچار افزایش وزن، چربی، کلسترول و قند خون نشود.

لیلا رضازاده گفت: مواد غذایی گروه کربوهیدارت از جمله نان و برنج هرچه رنگ تیره‌تری داشته باشند، حاوی سبوس بیشتری هستند.

وی احساس سیری را یکی از فواید سبوس دانست که باعث می شود فرد کمتر غذا مصرف کرده و دچار افزایش وزن، چربی، کلسترول و قند خون نشود.

به گفته این کارشناس تغذیه، کربوهیدرات‌های حاوی سبوس پس از مصرف، قند خون را آهسته بالا می‌برند؛ این درحالیست که نان و برنج سفید به صورتی سریع قند خون را افزایش می‌دهند. بر این اساس مصرف کربوهیدرات‌های تیره و حاوی سبوس برای افراد دیابتی بسیار مفید است.

وی به نقش فیبر موجود در سبوس در پیشگیری از یبوست اشاره کرد و افزود: توصیه می‌شود افراد نان‌های تیره از جمله نان سنگک و «جو» که سبوس بیشتری دارند، استفاده کنند.

رضازاده معتقد است، نان‌های سفید اشتها را بالا نگاه داشته و به چاقی منجر می‌شوند. میزان سیری یک کف دست نان سنگک چهار برابر نان لواش است.(ایسنا)

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1627049096398304321
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته