جام جم سرا: کارشناسان مواد آشامیدنی و بهداشتی، میگویند پس از اینکه آبلیمو و آبغوره را داخل شیشه ریختید، بهتر است شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتریهای موجود در آن، از بین برود. با انجام این کار، قارچها امکان رشد را از دست میدهند و در نتیجه احتمال کپک زدن این مواد هم کاهش چشم گیری مییابد.
آبلیمو یا آبغوره را باید حتما داخل شیشه تمیز بریزید و تا نزدیکی لبه ظرف پر کنید. بهتر است به مقدار خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید و سپس درپوشی روی آن قرار دهید تا با ایجاد خلاء، اکسیژن به داخل محصول راه نیابد و جایی برای رشد کپکها وجود نداشته باشد.
در نگهداری آبلیمو و آبغوره این نکته را هم باید گفت که قراردادن این مواد در آفتاب، باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در آنها میشود. ویتامین c موجود در آبلیمو یا آبغوره، به نور و حرارت حساس است و در برابر نور آفتاب از بین میرود؛ بنابراین باید از قراردادن این مواد در مقابل نور آفتاب به طور جدی خودداری شود.
از ظروف پلاستیکی یا بطریهای آب معدنی برای نگهداری آبلیمو استفاده نکنید؛ زیرا مواد اسیدی موجود در آبلیمو میتواند با دیواره ظروف پلاستیکی فعل و انفعالات نامطلوبی ایجاد کند و سمی و سرطان زا شود. برای نگهداری آنها از ظروف شیشهای استفاده کنید و بهتر است این ظروف شیشهای، تیره باشند تا کمتر نور را از خود عبور دهند. (خراسان)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر