جام جم سرا:
طرز تهیه:
ابتدا نودل را ۵ دقیقه داخل آب درحال جوش قرار میدهیم تا کاملا نرم شود.
هویج، کدو و لوبیا سبز را به شکل خلالهای باریک و نسبتا بلند برش میدهیم و کلم بروکلیها را هم به شکل گلهای ریز خرد کرده و بخارپز میکنیم اما باید دقت کرد که خیلی پخته و نرم نشوند.
پیاز و فلفل دلمهای را خلالی برش داده، با کمی روغن زیتون تفت داده، سپس قارچها را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
سبزیجات بخارپز شده را به آنها اضافه میکنیم و به همراه تای سس سویا سس و کاری آنقدر تفت میدهیم که آب اضافه آنها کشیده شده و حسابی تفت بخورند. بهتر است این کار را در وک (تابه مخصوص غذاهای شرقی) انجام دهیم.
درنهایت نودلهای پخته شده را با مواد تفت داده و سرو میکنیم. (زندگی ایده آل)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد