• 11 4
  • 3

طرز تهیه بستنی سرخ شده

سه شنبه 1 بهمن 1392 ساعت 16:33
مواد لازم- بستنی وانیلی: ۲ لیوان/ کورن فلکس: ۱ لیوان/ دارچین: نصف قاشق چایخوری/ پودر نارگیل: یک سوم لیوان/ شیر: ۱ قاشق چایخوری/ تخم مرغ: ۱ عدد/ عسل: مقداری.

طرز تهیه:

بستنی سوخاری

کورن فلکس را داخل کیسه‌ای بریزید و بکوبید تا خرد شود سپس با پودر نارگیل و پودر دارچین مخلوط کنید.

بستنی سوخاری

با استفاده از اسکوپ یا هر وسیله دیگری بستنی‌ها را به شکل گرد قالب بزنید و داخل سینی قرار دهید و حداقل به مدت ۱ ساعت در فریزر بگذارید تا سرد و سفت شوند.

بستنی سوخاری

تخم مرغ و شیر را مخلوط کنید و با چنگال بزنید تا کف کند، بستنی‌ها را از فریزر خارج کنید و به نوبت در تخم مرغ و سپس مخلوط کورن فلکس بزنید و تمام سطح بستنی را خوب بپوشانید و به مدت ۳ ساعت داخل فریزر قرار دهید.

بستنی سوخاری

روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود سپس بستنی‌ها را از فریزر خارج کنید و سریع داخل روغن بیندازید تا سرخ شوند (برای هر بستنی ۲۰ ثانیه زمان کافیست)، پس از آماده شدن می‌توانید بستنی را همراه با عسل، خامه، سس شکلاتی و … سرو کنید.
>> ایران کوک

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1353879594716119781
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

نظرات شما ( 3 نظر )

خیلییییییی عال
من تعجب كردم بستنی سرخ شده ؟بستنی كه اگه سرخ كنی اب میشه!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
عالی بود
 

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته