• 4 3
  • 0

نقش چشمگیر تغذیه با ابتلا به سرطان

پنج شنبه 26 دی 1392 ساعت 16:50
به گفته رئیس انجمن رادیوتراپی و انکولوژی ایران، عوامل زیادی در بروز سرطان‌ها نقش دارد که سبک زندگی نادرست و افزایش آلاینده‌ها بخشی از آن است اما نقش تغذیه در ابتلا به آن‌ها چشم‌گیر است و حدود ۳۵ درصد از سرطان‌ها با نوع تغذیه مرتبط است.

به گزارش جام جم سرا به نقل از فرارو، محمدرضا قوام‌نصیری صبح امروز در هشتمین همایش سالانه کلینکال انکولوژی که در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد، عفونت را یکی دیگر از علل ابتلا به سرطان‌ها دانست و افزود: نتایج و بررسی‌ها نشان می‌دهد که از هر شش مورد ابتلا به بیماری سرطان یک مورد ناشی از عفونت‌هایی است که قابل پیشگیری و درمان بوده است.
رئیس انجمن رادیوتراپی و انکولوژی ایران بروز ۹۰ درصد سرطان‌ها را عوامل محیطی دانست و بیان کرد: در چند دهه گذشته نقش عوامل محیطی در بروز ۹۰ درصد سرطان‌ها نقش داشته است که این عوامل عبارتند از غذا، شغل و شیوه زندگی است.
وی نقش تغذیه را در بروز سرطان‌ها مهم دانست و گفت: نقش تغذیه با سرطان رابطه‌ای تنگاتنگ دارد و این در حالی است که ۳۵ درصد سرطان‌ها با تغذیه مرتبط است.
قوام‌نصیری در ادامه تصریح کرد: با به کارگیری داروهای ضدسرطانی طول عمر بیماران افزایش پیدا کرده و یا گاهی تا اندازه‌ای بیماران با استفاده از داروهای سرطانی درمان می‌شوند.
وی در پایان افزود: پیوند مغز استخوان و پیوند سلول‌های بنیادی جدید‌ترین شیوه درمان سرطان‌ها است که در این روش مغز استخوان فرد بیمار با مغز استخوان فرد سالم جایگزین می‌شود و بیمار می‌تواند مقادیر بالای داروهای شیمی درمانی و یا پرتودرمانی را دریافت کند.

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1347740089698213464
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته