بهترین مواد غذایی برای بیماران سرطانی

همه آنچه بیماران سرطانی باید از رژیم غذایی خود بدانند

به گفته رئیس انجمن رادیوتراپی و انکولوژی ایران، عوامل زیادی در بروز سرطان‌ها نقش دارد که سبک زندگی نادرست و افزایش آلاینده‌ها بخشی از آن است اما نقش تغذیه در ابتلا به آن‌ها چشم‌گیر است و حدود ۳۵ درصد از سرطان‌ها با نوع تغذیه مرتبط است.
کد خبر: ۶۳۶۳۰۹

به گزارش جام جم سرا به نقل از فرارو، محمدرضا قوام‌نصیری صبح امروز در هشتمین همایش سالانه کلینکال انکولوژی که در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد، عفونت را یکی دیگر از علل ابتلا به سرطان‌ها دانست و افزود: نتایج و بررسی‌ها نشان می‌دهد که از هر شش مورد ابتلا به بیماری سرطان یک مورد ناشی از عفونت‌هایی است که قابل پیشگیری و درمان بوده است.
رئیس انجمن رادیوتراپی و انکولوژی ایران بروز ۹۰ درصد سرطان‌ها را عوامل محیطی دانست و بیان کرد: در چند دهه گذشته نقش عوامل محیطی در بروز ۹۰ درصد سرطان‌ها نقش داشته است که این عوامل عبارتند از غذا، شغل و شیوه زندگی است.
وی نقش تغذیه را در بروز سرطان‌ها مهم دانست و گفت: نقش تغذیه با سرطان رابطه‌ای تنگاتنگ دارد و این در حالی است که ۳۵ درصد سرطان‌ها با تغذیه مرتبط است.
قوام‌نصیری در ادامه تصریح کرد: با به کارگیری داروهای ضدسرطانی طول عمر بیماران افزایش پیدا کرده و یا گاهی تا اندازه‌ای بیماران با استفاده از داروهای سرطانی درمان می‌شوند.
وی در پایان افزود: پیوند مغز استخوان و پیوند سلول‌های بنیادی جدید‌ترین شیوه درمان سرطان‌ها است که در این روش مغز استخوان فرد بیمار با مغز استخوان فرد سالم جایگزین می‌شود و بیمار می‌تواند مقادیر بالای داروهای شیمی درمانی و یا پرتودرمانی را دریافت کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها