• 2 1
  • 0

سه دسته غذایی که نباید زیاد خورد

یکشنبه 17 آذر 1392 ساعت 09:13
افراط در خوردن چند گروه از غذا‌ها و نوشیدنی‌ها باعث ابتلا به بعضی امراض، بویژه افزایش روحیه افسرده در افراد می‌شود.

به گزارش جام جم سرا به نقل از ایسنا- رژیم غذایی مضر و ناسالم علاوه بر آنکه می‌تواند چربی شکمی را افزایش دهد و موجب چاقی شود خطر ابتلا به افسردگی را نیز تشدید می‌کند. برخی مواد غذایی که عامل افسردگی هستند عبارتند از:

غلات فرآوری شده:
ماکارونی از جمله مواد خوراکی است که به سرعت آماده می‌شود و برای مواقعی که فرد مشغله‌های زیادی دارد غذای مناسبی به حساب می‌آید اما ممکن است غذای خوبی برای هر شب نباشد. ماکارونی و برنج سفید از غذاهایی هستند که خاصیت التهاب‌آور دارند و مصرف زیاد آن با بروز افسردگی در زنان ۵۰ تا ۷۷ ساله مرتبط است. در این مطالعه، پزشکان به بررسی عادات غذایی بیش از ۴۰ هزار زن که در ابتدای مطالعه افسردگی نداشتند، پرداختند و دریافتند افرادی که به طور مرتب از غذاهایی با خاصیت التهاب‌آور مصرف می‌کنند بیشتر به افسردگی مبتلا می‌شوند.

نوشابه‌های صنعتی:
بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد نوشابه‌های صنعتی که بخشی از رژیم غذایی روزمره برای اغلب مردم شده‌اند به بروز افسردگی کمک می‌کنند.

فست‌فود‌ها:
افرادی که از فست‌فود‌ها مصرف می‌کنند نسبت به افراد دیگر ۵۱ درصد بیشتر مستعد ابتلا به افسردگی هستند.
در گزارشی به نقل از لایوساینس، تاکید شده که به گفتۀ پزشکان مصرف مقدار اندکی از هر گونه مواد خوراکی خطرزا نیست اما افراط در مصرف هر یک از سه گروه اصلی مواد غذایی برای سلامت جسم و روان مضر است.

 

*شما چه نظری دارید؟ آن را با ما و دیگران در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS  و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1299330118780196198
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته