مواد اولیه:
گوشت چرخکرده 350 گرم
پودر نان خشک و آرد سفید و آرد سوخاری از هر کدام یک پیمانه
برنج پخته شده نصف پیمانه
پیاز یک عدد
تخممرغ سه عدد
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
سس سفید نصف پیمانه
طرز تهیه:
پیاز را رنده کرده و با گوشت، برنج و پودر نان خشک مخلوط میکنیم. نمک، فلفل، تخممرغ و سس سفید را اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم و در جای خنک میگذاریم تا یک ساعت استراحت کند. بعد از این مدت از مایه به اندازه گردو برداشته و لوله میکنیم و آن را در آرد سفید میغلتانیم و در دو عدد تخممرغ که خوب زده شده فرو میبریم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ پشت و روی آن را سرخ میکنیم.
طرز تهیه سس سفید:
یک قاشق آرد سفید را با یک قاشق کره کمی تفت میدهیم بعد یک لیوان شیر را به آن اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا مثل فرنی غلیظ شود.
>> لقمه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد