با قلمرو آدمک‌های سنگی آشنا شوید

بیخ گوش تهران: گشت و گذار در روستای وردیج

سفر پائیزی به روستای آهار

با شروع پاییز، پیشنهاد می‌کنیم که خود را برای سفر یک روزه پاییزی به اطراف تهران آماده کنید تا با چشم هایخودتان زیبایی و جذابیت این فصل را در طبیعت روستای آهار ببینید. روستایی که زیبایی‌های این فصل در آن چند برابر جلوه می‌کند و با دیدن این منطقه مطمئنا پاییز یکی از فصل‌های مورد علاقه‌تان خواهد شد.
کد خبر: ۶۰۱۶۳۶

به گزارش جام جم سرا به نقل از ویوان نیوز- روستای آهار در شمال شرقی تهران در بخش اوشان، منطقه رودبار قصران قرار گرفته است. باغستان و روستای قدیمی خوش آب و هوایی که به دلیل داشتن طبیعت بکر همیشه مورد توجه بسیاری از گردشگران و طبیعت دوستان بوده است. چمنزارهای وسیع، باغ‌ها و درختان کهن سال زیبایی کم نظیر و چشمنوازی به این تکه از دامنه‌های البرز بخشیده‌اند.
آهار در حقیقت در محل تلاقی دو تنگه‌ای قرار دارد که یکی به سمت شمال غرب به ده تنگه و دیگری به سمت جنوب غرب به منطقه و مزارع و آبشار شکر آب و قله توچال و مرز شهرستانک منتهی می‌شود.
در این منطقه می‌توانید جاذبه‌هایی مثل آبشار شکراب، امامزاده طاهر شکراب، آبشار ده تنگه، قلعه تاریخی دختر و قلل مرتفع مثل قله قلعه دختر، سی چال، توچال و قزقونچال را ببینید.

دِه تنگه

برای رفتن به ده تنگه پس از رسیدن به میدان آهار و گذر از یک پل آهنی دره‌مان ابتدای راه به یک دوراهی می‌رسید که راه سمت راست را انتخاب کنید. پس از طی مسافتی در کوچه باغهای آهار و عبور از کنار رودخانه پر آب و خروشان به مسیر مالرویی که تا انتهای دره ده تنگه ادامه دارد می‌رسید تمامی مسیر را درختان زیبای چنار و گردو و سایر درختان میوه فرا گرفته است و چندین آبشار کوچک و بزرگ با جوش و خروش فراوان دیده می‌شود. در ‌‌نهایت به آبشار بزرگ تنگه می‌رسید این محل جای مناسبی است برای استراحت و صرف ناهار دسته جمعی، آنهایی که اهل کوهنوردی هستند راه را برای رسیدن به قلعه دختر که قلعه‌ای نیمه مخروبه‌ای نیز به همین نام در آن واقع شده است ادامه می‌دهند.

قصر دخترک (قزل ماما)

قلعه دختر که اسم اصلی آن قزل ماما به معنی قصر دخترک می‌باشد آتشکده‌ای ساسانی است که از سنگ ساروج ساخته شده است و به دلیل موقعیت آن با چشم انداز زیبا و وصف نشدنی به دهات اطراف اشراف دارد.
مسیرروستای آهار به ده تنگه از دید بسیاری از گردشگران زیبا‌تر ازمسیر آن به شکراب است با این حال پیشنهاد می‌کنیم که یک روز دیگر را به روستا باغ شکرآب و آبشارپرآب آن و سایر دیدنی‌های این مسیر نیز اختصاص دهید.

مسیر دسترسی به روستای آهار

برای حرکت به سمت آهار از تهران، باید راهی جاده لشگرک شوید و مسیر اینجاده به سمت فشم را در پیش بگیرید. بعد از گذر از حاجی آباد و اوشان، به روستای آهار می‌رسید.

توصیه:

با توجه به کوهستانی بودن روستای آهار برای سفر به این منطقه کفش مناسب کوهنوردی بپوشید و لباس مناسب این فصل همراه خود ببرید. چون ممکن است یک رگبار پاییزی شما را غافلگیر کند!
>> ویوان نیوز

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها