• 2 7
  • 0

آموزش بریدن و فیله کردن ماهی

پنج شنبه 24 مرداد 1392 ساعت 10:29
این آموزش برای بریدن، خرد کردن و فیله کردن تمام ماهی‌ها کاربرد دارد و با چند بار انجام آن می‌توانید با کسب تجربه، دفعات بعد خیلی سریع‌تر و راحت‌تر، انواع ماهی را برش دهید و فیله کنید.

 

 

 

پشت گردن ماهی را تا قسمتی که به استخوان می‌رسد برش دهید

 

ماهی را به پهلو بگذارید سپس چاقو را زیر قسمت بریدگی قرار دهید

 

چاقو را از بالا تا دم ماهی بکشید (در زمان برش دادن با دست ماهی را ثابت نگهدارید)

 

لایه بالایی گوشت ماهی (فیله اول) را پس از برش دادن کنار بگذارید

 

قسمت‌های اضافی مانند استخوان، دم و باله‌های ماهی را از فیله دوم جدا کنید

 

در صورتی که ماهی شما بزرگ است می‌توانید هر فیله را به چند قسمت تقسیم کنید


>> ایران‌کوک

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1157788578322371808
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته