• 10 9
  • 2

خواص و مزایای تُرب قرمز

شنبه 12 مرداد 1392 ساعت 11:22
ترب قرمز، بومی کشور آسیا، ژاپن و چین است و خواص متعددی دارد. در این مطلب به نقل از «MSN»، به بخشی از خواص این گیاه اشاره شده است.

 

این گیاه سرشار از مواد مغذی است که از بدن در برابر عفونت‌ها محافظت می‌کند. سیستم هاضمه را بهبود می‌بخشد. اگر دچار یبوست، نفخ و... هستید به طور منظم ترب قرمز بخورید تا سیستم گوارشیتان پاکسازی و تعادل متابولیکی بدن دوباره برقرار شود. همچنین برای سلامت کلیه و کیسه صفرا مفید است و قرار دادن آب آن روی صورت باعث شادابی پوست می‌شود. 
برخی آنزیم‌ها و فیتونیوترینت‌های موجود در ترب قرمز مانع از جهش یافتن سلول‌های سرطانی می‌شود. همچنین تب را کاهش می‌دهد. 
گرفتگی سیستم تنفسی از جمله بینی، گلو و ریه را بر اثر سرماخوردگی، عفونت، حساسیت و... برطرف می‌کند. 
ترب، اشتها را باز می‌کند، دهان را خوشبو می‌سازد، مسهل است، سوخت و ساز بدن را تنظیم می‌کند، عملکرد گردش خون را بهبود می‌بخشد، سردرد را برطرف می‌کند، گلودرد و سیاه سرفه را تسکین می‌دهد.
>> خراسان
به اشتراک گذاری
کد خبر : 1142625931274020163
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

نظرات شما ( 2 نظر )

مطالب بسیار مفیدی بود
السلام علیكم خیلی ممنون،من نمی دونستم كه برای عفونت بدن خیلی خوبه ولی حالا كه فهمیدم خیلی برام جالب بود من بعد بیشتر استفاده میكنم
 

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته