یافته‌های یک محقق ایرانی نشان داد

تأثیر مصرف پتاسیم بر کاهش سکته در دوران یائسگی

تأمین پتاسیم و منگنز بدن با ماش پلو

در برنامه غذایی هفتگی باید جایی برای حبوبات در نظر گرفت که از مهم‌ترین منابع تامین پروتئین گیاهی به شمار می‌روند. ماش پلو را می‌توان یکی از گزینه‌ها دانست زیرا ماش، هم جزو مواد مغذی معروف به متعادل محسوب می‌شود که برای دیابتی‌ها خوب است، هم اسیدفولیک بالایی دارد که برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی مفید است.
کد خبر: ۵۷۷۳۳۱

مواد لا‌زم:


برنج: ۳۷۵ گرم‌
ماش: ۱۵۰ گرم‌
گوشت: ۲۵۰ گرم‌
روغن: ۱۲۵ گرم‌
پیاز متوسط: ۲ تا ۳ عدد
رب گوجه فرنگی‌: ۲ قاشق سوپخوری‌
گرد لیمو عمانی: ۱ قاشق سوپخوری‌
ادویه: ۱ قاشق مرباخوری‌


طرز تهیه:


 برنج را خیس می‌کنیم. گوشت را به صورت قیمه خرد می‌کنیم. پیاز را خلال کرده با ۱۰۰ گرم روغن روی حرارت ملایم سرخ می‌نماییم تا طلایی شود.
گوشت را در پیاز می‌ریزیم، حرارت را ملایم می‌کنیم، در ظرف را می‌بندیم تا آب گوشت کشیده شده، کمی سرخ شود.
۲ لیوان آب در قیمه می‌ریزیم، در ظرف را می‌گذاریم، حرارت را ملایم می‌کنیم تا گوشت بپزد.
ماش را در تابه ریخته کمی تفت می‌دهیم. با گوشتکوب یا ته لیوان آن را کمی می‌کوبیم تا پوست ماش گرفته شود. مغز ماش را از پوست جدا کرده، داخل ظرف قیمه می‌ریزیم، می‌گذاریم قیمه و ماش چند جوش بزند ولی ماش له نشود.
رب گوجه فرنگی را در کمی آب حل کرده، داخل ظرف قیمه می‌ریزیم. ادویه را اضافه کرده، نمک و فلفل آن را اندازه می‌نماییم؛ می‌گذاریم آب قیمه در حدود نصف لیوان بشود.
برنج را آبکش می‌کنیم، نصف بقیه از روغن را با نصف لیوان آب در قابلمه متناسب با مواد می‌ریزیم. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا جوش بیاید.
برنج را بتدریج در دیگ ریخته، قیمه را با کفگیر لابه‌لای برنج می‌دهیم و گرد لیمو را لای آن می‌پاشیم. آب باقیمانده را که باید در حدود نصف لیوان بشود با بقیه روغن مخلوط کرده، وقتی عرق برنج را گرفتیم، روی سطح برنج می‌دهیم و برنج را در فر یا در حرارت ملایم به مدت یک ساعت دم می‌کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها