• 4 2
  • 0

آشنایی با چند نکته خانه‌داری

شنبه 7 اردیبهشت 1392 ساعت 11:00
کدبانوگری فوت‌وفن‌هایی دارد؛ از آشپزی گرفته تا خانه‌داری. در این نوشتار می‌توانید فوت‌وفن‌های رفع بوی بد سفره، خاموش کردن ماهیتابهٔ آتش گرفته، ضدعفونی کردن لوازم بهداشتی و... را بیاموزید.

 

صاف کردن میله کاموا: میله‌های کاموا را پس از کج‌وکوله شدن دور نیندازید بلکه مدت کوتاهی در محلول سرکه داغ قرار دهید تا نرم شوند بعد از نرم شدن آن‌ها را به آسانی و با دقت صاف نمایید و برای سفت شدن مجدد، میله‌ها را در آب یخ یا در یخچال قرار دهید. 
 
نو کردن فرچه ناخن: اگر فرچه یا برسی که با آن زیر ناخن‌‌هایتان را پاک می‌کنید نرم شده و دیگر بخوبی زیر ناخن‌های شما را پاک نمی‌کند آن را یک ربع ساعت در محلولی که نیمی از ‌آن آب و نیمی دیگر سرکه است بخیسانید. 
 
وقتی تابه آتش می‌گیرد: هنگامی که تابه روی اجاق‌گاز به دلایل مختلف آتش گرفت، به جای اینکه سعی کنید با فوت کردن یا ریختن آب، آتش را خاموش کنید فورا یک سینی را روی تابه‌ بگذارید تا پس از اتمام اکسیژن آتش خاموش شود.
 
الکل بهترین ماده ضدعفونی: برای ضدعفونی کردن وسایلی مانند ریش‌تراش یا برس سر، پنبه‌ای را آغشته به الکل کنید و روی آن‌ها بکشید تا کاملا ضدعفونی شوند. 
 
رفع بوی بد سفره: اگر می‌خواهید رومیزی و سفره نایلونی ضخیم شما همیشه تمیز باشد و بوی غذا و چربی ندهد، هر بار پس از استفاده با آب و کمی سرکه به وسیله یک قطعه ابر سفره را پاک کرده و خشک نمایید. 
 
>> جام جم/ چاردیواری
به اشتراک گذاری
کد خبر : 1022219340899114653
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته