• 12 4
  • 2

تهیه قند در شکل و رنگی متفاوت

شنبه 31 فروردین 1392 ساعت 11:19
خانمهای خانه‌دار برای به دست آوردن لقب کدبانوگری، روشهایی را در انجام امور به کار میبرند که تنوع، زیبایی و هنر در کارهایشان را نیز جلوه‌گر کند. یکی از این روشها، تهیه قند در شکل و رنگهای متفاوت است.

برای تهیه قند در شکل و رنگ متفاوت اعم از شکل قلب، لوزی، گل یا قهوه‌ای، سبز و... چنین کنید:

یک پیمانه شکر (که اگر پیمانه اندازه‌گیری باشد یک دسی‌لیتر میشود) را در کاسه‌ای بریزید. یک تا دو قاشق چایخوری آب را با شکر مخلوط کنید (برای اینکه قند با رنگهای متفاوت به دست آید نیز میتوانید یک قطره رنگ غذا به آب بیفزایید). شکر مخلوط شده با آب را داخل قالبهای کوچک شیرینی‌پزی بریزید. با قاشق، مخلوط را داخل قالب فشار دهید تا به هم بچسبد و فشرده شود. با بُرس، شکر اضافه را پاک کنید و بعد قالب را روی کاغذ روغنی (که از قبل داخل یک سینی قرار داده‌اید) برگردانید و صبر کنید تا مخلوط به مدت ۴ تا ۵ ساعت در قالب بماند و رطوبت آن گرفته شود.

>> تزئین

به اشتراک گذاری
کد خبر : 1013702077436528625
لینک کوتاه :

ارسال نظر

  • مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
  • 1- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • 2- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
  • 3- نظرات پس از ویرایش ارسال می‌شود.
تصویر امنیتی:

نظرات شما ( 2 نظر )

سلام- قندهای آماده شده برای 4ساعت داخل یخچال باشد یا فضای محیط
سلام من این روش را به كار بردم. چرا قند سفت نشد و از قالب می ریخت
احتمالا نوع و جنس شكر مصرفی، متفاوت بوده. در برخی شكرها باید از آب كمتری استفاده كرد.
 

اخبار مرتبط

پربازدیدها

آخرین مطالب همه سایت

ضمیمه این هفته