مطالعات جدید دانشمندان نشان میدهد زنان باردار، در طول مدت حاملگی و بویژه در سه ماهه اول به هیچ وجه نباید در غذاهای خود از زعفران استفاده کنند.
کد خبر: ۵۵۳۸۱۳

زرشک و زعفران برای زنان باردار خطرات جبران ناپذیری دارد و احتمال سقط کودکشان را در پی خواهد آورد.
به گزارش گوگل هلث، دانشمندان با آزمایش روی 150 زن باردار دریافته‌اند کسانی که در سه ماهه اول بارداری زرشک و زعفران مصرف میکنند جان کودکشان را به خطر  می‌اندازند و خود نیز دچار زایمان زودرس می‌شوند.
نتایج این تحقیق پژوهشگران حاکی است که زرشک و بویژه زعفران، همچون دارویی سبب انقباض عضله‌ها می‌شود و مصرف آنها تنفس مادران را با مشکل روبرو میکند.
>> باشگاه خبرنگاران

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها