استانها - خراسان رضوی - جدیدترین اخبار ایران و جهان | پایگاه خبری جام جم

خراسان رضوی
اگر اهالی قلم ننویسند، دشمن تحریف می‌کند

تولیت آستان قدس رضوی در دیدار جمعی از نویسندگان به مناسبت روز قلم:

اگر اهالی قلم ننویسند، دشمن تحریف می‌کند

۱۸ تير ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۶

تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به اتحاد باشکوه و حماسه‌آفرینی ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه، بر نقش حیاتی نویسندگان در حفظ و ثبت این افتخارات ملی تأکید کرد و گفت: نویسندگان و اهالی قلم و هنر، مسئولیتی سنگین بر دوش دارند؛ روایت انسجام و همدلی ملت ایران در روز‌های جنگ ۱۲ روزه، میراثی است که باید برای نسل‌های آینده حفظ و ثبت شود.

نبرد امروز، جنگ روایت‌هاست

تولیت آستان قدس رضوی:

نبرد امروز، جنگ روایت‌هاست

۰۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۰

تولیت آستان قدس رضوی، مهم‌ترین دستاورد مقاومت ملت ایران در برابر تهاجم رژیم صهیونیستی را شکل‌گیری کم ‌سابقه‌ای از همبستگی ملی میان همه اقشار جامعه دانست و تأکید کرد: امروز، در کنار قدرت نظامی، پیروز واقعی کسی است که بتواند روایت درست را منتقل کند. از این‌رو، وظیفه‌ دارندگان قلم، تریبون و آحاد ملت، ایفای نقشی فعال در میدان روایت‌ها برای حفظ و تقویت این دستاورد ملی است.

ششمین کنگره جهانی حضرت رضا (ع) در مشهد مقدس برگزار می‌شود

با حضور ۲۱ کشور خارجی و با محوریت حقوق و کرامت انسانی

ششمین کنگره جهانی حضرت رضا (ع) در مشهد مقدس برگزار می‌شود

۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۱

رئیس کنگره جهانی حضرت رضا (ع) گفت: ششمین کنگره جهانی حضرت رضا (ع) همزمان با دهه کرامت ۱۵ و ۱۶ اردیبهشت ماه جاری با حضور ۲۵ سخنران از ۲۱ کشور و سخنرانی رئیس جمهور (در مراسم اختتامیه) در حرم رضوی برگزار می‌شود.

کشف بنای تاریخی پس از نشست زمین

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان تربت‌حیدریه اعلام کرد

کشف بنای تاریخی پس از نشست زمین

۲۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۵

علی محمدی،رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان تربت‌حیدریه از کشف بقایای آسیاب تاریخی در روستای قلعه‌نو این شهرستان پس از نشست زمین خبر داد.

غارتی شبیه جیرفت در «جیزد» رشتخوار

۱۳ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۵

همه‌چیز از یک عکس شروع می‌شود؛ عکسی که به‌مناسبت برگزاری مراسمی در رشتخوار ــ منطقه‌ای بین تربت‌جام و خواف ــ منتشر می‌شود و قلعه‌ای که جلوی آن بی‌امان حفاری شده است.

جزئیات جدید از حادثه تروریستی حرم رضوی/ ضارب با جاسازی ماهرانه سلاح را وارد حرم می‌کند/ حمله ‌در ۲ دقیقه انجام می‌شود‌

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی تشریح کرد

جزئیات جدید از حادثه تروریستی حرم رضوی/ ضارب با جاسازی ماهرانه سلاح را وارد حرم می‌کند/ حمله ‌در ۲ دقیقه انجام می‌شود‌

۲۳ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۴

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی با بیان اینکه پس از حادثه حرم رضوی و حمله به سه روحانی، مظنونانی احضار شدند اما متهم پرونده یک نفر است.

نیازمندی ها