صفحه نخست - عمومی

عمومی
ترجمه‌ای جدید بر قرآن  معجزه جاوید

ترجمه‌ای جدید بر قرآن  معجزه جاوید

۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۹

یکی از ضرورت‌های امروز برای آشنا شدن نوجوانان و جوانان با متون و آموزه‌های دینی و انس و الفت آنان با این میراث گرانسنگ، فراهم آوردن ترجمه‌ها و روایت‌هایی به زبان روز و فهم سریع و در عین حال دقیق آنهاست.

از آن تسلیم‌نامه تا این تفاهم ۱۴ بندی

از آن تسلیم‌نامه تا این تفاهم ۱۴ بندی

۲۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۳

تصمیم برای ورود به مذاکره در این مقطع، تصمیمی درست و مفید بوده است. ما در تاریخ معاصر ایران کمتر و شاید اصلا در شرایطی مشابه با شرایط امروز قرار نداشته‌ایم. ما وارد یک جنگ ناخواسته شدیم اما در این جنگ ناخواسته، به حول و قوه الهی، با عنایت حضرت حق، با برکت خون شهدا، به‌ویژه رهبر شهیدی که خونش با مظلومیت هرچه تمام‌تر بر زمین ریخت و همچنین با همت مردم بزرگ ایران و شجاعت رزمندگان، توانستیم از یک وضعیت بسیار دشوار به موقعیتی برسیم که در آن دست بالا و برتری را داریم. 

امنیت مرز‌ها در بالاترین سطح قرار دارد

فرمانده مرزبانی فراجا کشور؛

امنیت مرز‌ها در بالاترین سطح قرار دارد

۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۴

سردار جاویدان فرمانده مرزبانی فراجا کشور، از آمادگی کامل نیرو‌های مرزبانی برای صیانت از مرز‌های کشور خبر داد و تأکید کرد: امنیت مرز‌های جمهوری اسلامی ایران در بالاترین سطح قرار دارد.

تن دادن آمریکا  به امضای توافق با ایران ، نشانه ناکامی در راهبرد تغییر نظام ایران است

رئیس دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه:

تن دادن آمریکا به امضای توافق با ایران ، نشانه ناکامی در راهبرد تغییر نظام ایران است

۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۳

رئیس دانشکده علوم اجتماعی، ارتباطات و رسانه در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: پذیرش ورود آمریکا به مرحله امضای توافق، نشانه ناکامی در راهبرد فشار حداکثری و سیاست‌های چندلایه غرب علیه ایران است و تأکید کرد نباید این توافق احتمالی را به‌عنوان راه‌حل معجزه‌آسا برای حل همه مشکلات کشور تلقی کرد.

   پایان جنگ یا آغاز دور بعدی نبرد

   پایان جنگ یا آغاز دور بعدی نبرد

۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۱۳

وقتی دو طرف خود را پیروز می‌دانند، خون شهدا و امام شهید هنوز بر زمین است و اهداف راهبردی دشمن تغییر نکرده، آیا توافق می‌تواند پایان جنگ باشد یا تنها وقفه‌ای در مسیر رویاروی؟ 

مردم نگران خدمات بانکی نباشند 

مردم نگران خدمات بانکی نباشند 

۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۲

در پی اختلالات به‌وجود آمده در چهار بانک ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات به اطلاع هموطنان گرامی می‌رسانیم که مشکل خدمات کارت‌های بانکی بانک تجارت و صادرات در حال حاضر رفع شده و تراکنش‌ها با موفقیت در حال انجام است.

میدان و خیابان  مراقب دیپلماسی

میدان و خیابان  مراقب دیپلماسی

۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۸

سخنان سردار قهرمان سیدمجید موسوی و سخن از میدان و خیابان، نظامی‌ها و دیپلماسی، شعار همه انقلابیون و دلسوزان انقلاب است.

لبنان و ایران، جسم و جان یکدیگر 

لبنان و ایران، جسم و جان یکدیگر 

۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۰۸:۴۹

حمله دیروز  رژیم صهیونی که در قالب عملیات ویژه علیه بیروت انجام شد واقعیت پیش‌روی لبنان و رژیم غاصب را نشان می‌دهد.

نیازمندی ها