صفحه نخست - عمومی

عمومی
تکمیل و تحویل ۱۲ هزار واحد مسکونی، نیازمند هماهنگی جدی‌تر

تکمیل و تحویل ۱۲ هزار واحد مسکونی، نیازمند هماهنگی جدی‌تر

۰۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۴

معاون عمرانی استاندار چهارمحال و بختیاری: با توجه به گذشت زمان از آغاز طرح و پایبندی متقاضیان به تعهدات خود، انتظار داریم اداره کل راه و شهرسازی و بنیاد مسکن با قدرت بیشتری پروژه‌ها را به بهره‌برداری برسانند.

آغاز طرح ترافیکی زمستانی در یزد؛ آماده‌باش صددرصدی پلیس و امدادگران تا ۲۰ اسفند

آغاز طرح ترافیکی زمستانی در یزد؛ آماده‌باش صددرصدی پلیس و امدادگران تا ۲۰ اسفند

۰۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۶

طرح ترافیکی زمستانی ۱۴۰۴ پلیس استان یزد با برگزاری رزمایش مشترک پلیس، دستگاه‌های امدادی و خدمات‌رسان آغاز شد؛ طرحی که با استقرار ۹۶ تیم عملیاتی در محورهای برف‌گیر و حادثه‌خیز استان، تا ۲۰ اسفندماه ادامه خواهد داشت.

موانع اداری در مسیر خانه‌دار شدن متقاضیان رفع شود

استاندار چهارمحال و بختیاری:

موانع اداری در مسیر خانه‌دار شدن متقاضیان رفع شود

۰۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۵

استاندار چهارمحال و بختیاری در جلسه شورای تأمین مسکن استان، بر ضرورت هماهنگی و همراهی همه دستگاه‌های اجرایی، خدمات‌رسان، شهرداری‌ها و بانک‌ها در اجرای نهضت ملی مسکن تأکید کرد.

تعزیر قاچاقچی سوخت در رزن

تعزیر قاچاقچی سوخت در رزن

۰۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۰

مدیرکل تعزیرات حکومتی همدان از محکومیت پنج میلیارد ریالی قاچاقچی سوخت در شهرستان رزن خبر داد.

آسیا در آغوش فوتبال مدرن

راه اندازی لیگ ملت‌های آسیا بمب خبری AFC بود

آسیا در آغوش فوتبال مدرن

۰۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۳

این یک بمب بزرگ خبری در فوتبال آسیا بود؛ راه اندازی لیگ ملت‌های آسیا. یک سطح پایین‌تر از جام ملت‌های آسیا است، اما از لحاظ توسعه فوتبالی و برآورد‌های آن چند پله بالاتر از آن قرار می‌گیرد. تقلید فوتبال آسیا از اروپا قرار است به زودی اجرایی شود. لیگ ملت‌های آسیا با شعار توسعه فوتبال وارد قاره کهن می‌شود هر چند جنبه‌های مالی هم در راه اندازی آن بی تاثیر نیست. 

نیازمندی ها