فرمانده انتظامی شهرستان پاکدشت تهران

سارقان منازل پاکدشت در دام پلیس

سرقت از منازل تهرانی ها با سنگ فرز!

سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری سارقان منازل شمال پایتخت در محله محمودیه خبر داد.
کد خبر: ۱۲۴۰۵۲۹
سرقت از منازل تهرانی ها با سنگ فرز!

به گزارش جام جم آنلاین، سرهنگ عباس مرادی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: پس از دریافت شکایتی مبنی بر سرقت منزلی در شمال پایتخت، پس از تشکیل پرونده و بررسی موضوع سارقان سابقه دار منازل شمال تهران در محله محمودیه توسط ماموران کلانتری محل شناسایی و دستگیر شدند.

وی افزود: این افراد در فرصت مناصب و در نبود مالکان خانه‌ها، با استفاده از سنگ فرز اقدام به بازکردن قفل‌های درب منازل شهروندان کرده و در نهایت اقدام به سرقت لوازم با ارزش موجود در منازل می‌کردند.

به گفته سرکلانتر یکم پلیس پیشگیری تهران بزرگ، متهمان دارای ۱۲ فقره سابقه سرقت هستند و پرونده این افراد برای بررسی بیشتر به مقام قضایی ارجاع خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها